Gwen Weustink

Softwareontwikkelaar

Sinds 2017 werk ik bij Carthago. Ik heb de opleiding Bio-informatica afgerond. Het programmeren vond ik uiteindelijk leuker dan de biologie gedeelte, waardoor ik ook na mijn studie met programmeren verder ben gegaan. Via een recruitment bedrijf ben toen ik bij Carthago gekomen, nadat ik het tijd vond voor een nieuwe omgeving.

Mijn functie binnen Carthago is Medior Software Engineer. Software ontwikkelen vind ik vooral leuk, omdat het toch een vorm van creatief bezig zijn is en puzzels oplossen. Je creëert iets met code, waarbij je moet uitzoeken hoe je dit het beste kan doen. En mocht er toch iets misgaan (de onbedoelde features), dan ga ik meestal gelijk op onderzoek uit.

Hoogtepunt werkgebied: Op dit moment is dat toch wel het meehelpen met de stand op J-Fall. Het was heel interessant om dat een keer mee te maken, van opzetten, tot afbreken.

Wat ik zo leuk vind aan Carthago is dat het een erg sociaal en open bedrijf is. Je wordt als een persoon behandeld en met problemen of ideeën kun je altijd terecht. Ook krijg je de mogelijkheid om te groeien, dit wordt ook gestimuleerd.

Hoogtepunt sociaal gebied: Dat zijn toch wel de dagen waar je met je collega’s iets leuks gaat doen of een weekendje weg. Ik heb leuke collega’s, waarmee je gezellig kunt kletsen en de sfeer is altijd erg goed. Het is op die dagen altijd erg leuk om te zien hoe creatief iedereen is.

Mijn tip voor nieuwe collega’s is om jezelf te blijven en wees vooral nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren.

Lijfspreuk: "Life is like a puzzle, it might take a while to get it right"

Hobby's

Boulderen/klimmen, fotografie, tekenen/schilderen

Interesses

Informatica

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord