Jordy Nieuwenhuis

Senior software ontwikkelaar

Sinds wanneer werk je bij Carthago, wat heb je gestudeerd, hoe ben je bij Carthago terecht gekomen? 

Ondertussen werk ik alweer 9 (officieel 8,5) jaar bij Carthago. Na mijn studie HBO ICT aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN) ben ik hier terecht gekomen. Eerst op basis van een detavast constructie, na een half jaar had Carthago de optie om mij over te nemen en de rest is geschiedenis.

Wat is je functie binnen Carthago? Wat vind je er leuk aan? Waar ben je momenteel mee bezig? 

Ik ben een senior software ontwikkelaar en ook scrum master bij mijn meest recente project. Het mooie aan de Carthago projecten waar ik tot dusver aan heb gewerkt is dat je het van het begin (de analyse) tot het einde (het uitvoerende in productie) allemaal meemaakt en dat niet enkel aan het programmeren bent. Dit gold ook voor mij laatste project. Sinds kort ben ik gedetacheerd bij een opdrachtgever wat weer een hele andere en leuke dynamiek geeft.

Hoogtepunt werkgebied binnen Carthago?

Mijn meest recente project bij Carthago is ook meteen het meest complex en spannendste waar ik aan gewerkt heb. Met een microservice architectuur in combinatie met een MassTransit op en een Azure service bus.

Wat vind je leuk aan het bedrijf Carthago? 

Wat Carthago zo’n leuk bedrijf maakt is vanwege de knusheid die ze hebben weten te creëren, alsof je in een familie komt. Elke maand is er wel wat doen, van een borrel naar bijvoorbeeld het darttournooi of Lan party. Er is voor ieder wat wils om aan mee te doen en daardoor is de samenhorigheid heel hoog.

Hoogtepunt sociaal gebied binnen Carthago:  

Het mooiste wat ik heb gemaakt blijft nog steeds het weekend om het 15 jarige jubileum van Carthago te vieren. We stapten met zijn allen vrijdag en bus en gingen onderweg naar Brugge om daar het weekend te verblijven. Van de citytour tot het theatrale avondeten en uiteraard de hoeveelheid bier blijft dit weekend mij het beste bij…

Tip voor nieuwe collega:  

Wees niet bang om vragen te stellen. Wij als collega’s staan klaar om je te helpen!

Life was like a box of chocolates, you’ll never know wat you gonna get

Hobby's

Gamen, films/series, Dungeons and Dragons

Interesses

Alles omtrent het zijn van een nerd

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord