Sieto Hulst

Software Architect

Nadat ik mijn opleiding Hogere Informatica aan de HAN in Arnhem had afgerond ben ik werkzaam geweest bij verschillende bedrijven. Tevens ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan en toen mijn opdracht als ZZP’er eindigde ben ik via collega Björn le Fèvre in contact gekomen met Carthago.

Mijn functietitel is Software Architect. Mijn rol op het huidige project is Tech Lead. Het leuke aan de rol van Tech Lead is dat je allerlei verschillende vaardigheden binnen een project kan toepassen. Primair ben je verantwoordelijk voor de technische invulling van een project maar daarnaast spelen communicatie/afstemming met de klant, infra en allerlei andere zaken ook een rol. Door deze verschillende facetten binnen en project blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Doordat mijn dagelijkse werkzaamheden als Tech Lead zo divers zijn heb ik geen specifiek hoogtepunt op werkgebied. Ik hou van mijn werk en alle facetten die daarbij komen kijken.

Wat ik prettig vindt binnen Carthago is dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor is het mogelijk om veel verschillende dingen op te pakken en daardoor het werk afwisselend en interessant te houden. Daarnaast is de sfeer bij Carthago uitstekend. Dit komt onder andere door de platte organisatiestructuur. Hierdoor is communiceren met iedereen laagdrempelig en prettig.

Wel heb ik hoogtepunten op sociaal gebied binnen Carthago, zo was de BBQ die we met ons hele ontwikkelteam hebben gehad erg gezellig en lekker. Daarnaast is de algehele sfeer binnen Carthago ook te omschrijven als een hoogtepunt op sociaal gebied.

Nieuwe collega’s zou ik de tip meegeven: ‘Wees proactief en laat je horen.’.

"Work hard, play hard"

Hobby's

Simracing (iRacing, ACC, Project cars). Lego.

Interesses

Eigenlijk alles wat met muziek te maken heeft. Concerten, festivals, LP’s

Ook deel uitmaken van het Carthago team?

Andere medewerkers aan het woord