Slimme digitale oplossingen voor de Maak Industrie

Software expertise op afroep

Partner voor lange termijn

Altijd up-to-date

Compatibel met bestaande software

Carthago en de maak industrie

De maak industrie is een sector die van enorm belang is voor de Nederlandse economie. Deze snel veranderende sector heeft te maken met veel invloeden zoals een steeds complexer wordende vraag naar flexibiliteit. Hierdoor word de innovatiekracht van deze sector steeds belangrijker.

Het optimaliseren van het productieproces, een snellere go to marketing realiseren, digitals twins, IoT, automatiseren en digitalisatie, het is allemaal mogelijk met de slimme digitale oplossingen van Carthago.

Maatwerk software voor de maak industrie

Efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparingen

In de maak industrie zijn er veel verschillende processen en workflows die nodig zijn om producten te ontwerpen, te produceren en op de markt te brengen. Het kan moeilijk zijn om een standaard softwareoplossing te vinden die aan al deze specifieke behoeften voldoet.

Maatwerk software biedt hier uitkomst, omdat het specifiek wordt ontwikkeld om aan de unieke behoeften van de maakindustrie te voldoen. Het gebruik van maatwerk software kan bedrijven in de maakindustrie helpen om de efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en de kwaliteit van hun producten te verhogen.

Door workflows te automatiseren en te optimaliseren, kunnen bedrijven processen sneller en effectiever uitvoeren, wat leidt tot lagere kosten en snellere time-to-market. Bovendien kunnen specifieke kwaliteitscontrolefuncties in de maatwerk software worden ingebouwd om de kwaliteit van de producten te verbeteren en te waarborgen. 

Maatwerk software kan ook helpen bij het verminderen van fouten en het minimaliseren van risico’s. Door de specifieke behoeften van het bedrijf te integreren in de software, kan het gebruik van standaardsoftwareoplossingen die niet voldoen aan de behoeften van het bedrijf worden vermeden.

Voorop blijven lopen met digitalisering

De maak industrie is een van de oudste en meest traditionele sectoren van de economie. Gelukkig zijn er al veel bedrijven die de voordelen van maatwerk software hebben ontdekt. Door deze oplossingen kunnen ze hun processen automatiseren, workflows optimaliseren en taken stroomlijnen. Hierdoor kunnen ze niet alleen hun efficiëntie verbeteren en kosten verlagen, maar ook hun kwaliteit verhogen en sneller innoveren. Maatwerk software biedt de mogelijkheid om processen te automatiseren, workflows te optimaliseren en taken te stroomlijnen, waardoor de efficiëntie van het bedrijf wordt verbeterd en de kosten worden verlaagd.

 • Door de flexibiliteit en aanpasbaarheid van maatwerk software kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan veranderende marktbehoeften en nieuwe technologieën integreren.
 • Door te investeren in maatwerk software kunnen bedrijven hun concurrentievoordeel vergroten, hun prestaties verbeteren en de weg banen voor groei en succes in de toekomst.
Maak industrie

Internet of things

Wat is Internet of things? Internet of Things (IoT) is een netwerk van fysieke objecten, zoals apparaten, voertuigen en huishoudelijke apparaten, die zijn verbonden met

Meer informatie »

De klanten die je voorgingen

De vierde industriële revolutie

De vierde industriële revolutie, ook wel bekend als Industrie 4.0, markeert een nieuwe fase van industrialisatie waarin digitale technologieën en automatisering de traditionele productieprocessen transformeren. Als organisatie is het belangrijk om op deze ontwikkeling in te spelen, en een van de manieren om dit te doen is door maatwerk software te laten ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de behoeften van de organisatie.

Industrie 4.0 draait om het creëren van slimme fabrieken en geïntegreerde systemen die gebruikmaken van internet of things (IoT), big data en kunstmatige intelligentie om productieprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Door maatwerk software worden deze digitale technologieën effectief benut en worden productieprocessen geoptimaliseerd.

Duurzaamheid

Duurzame productie helpt de maak industrie om kosten te besparen, nieuwe markten te bereiken en de concurrentie voor te blijven. Het gebruik van maatwerk software speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het helpt om productieprocessen te optimaliseren en automatiseren, wat zal leiden tot een efficiëntere productie en minder verspilling.

Maatwerk software maakt het mogelijk om de prestaties te monitoren en het meten en rapporteren van de impact van productieprocessen op het milieu. Op basis van deze inzichten sturen helpt met het behalen van duurzaamheidsdoelen. Een organisatie met de focus op duurzaamheid is klaar voor de toekomst.

Smart factory

Een smart factory is de toekomst van de maak industrie. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals IoT, big data en AI kunnen bedrijven de efficiëntie, de kwaliteit en de flexibiliteit van de productieprocessen verbeteren. 

Maatwerk software speelt hierbij een belangrijke rol omdat het bedrijven in staat stelt om de productieprocessen te optimaliseren en aan te passen aan hun specifieke behoeften en processen. Organisaties die investeren in een smart factory en maatwerk software zullen in staat zijn om zich te onderscheiden van hun concurrenten en hun positie op de markt te versterken.

smart factory

Magazijn automatiseren: de volgende stap

Als je een magazijn runt, weet je dat het beheren van de goederenstroom een complexe en tijdrovende taak kan zijn. Gelukkig zijn er slimme digitale oplossingen die je kunnen helpen om je magazijn te automatiseren en efficiënter te maken. Een van de beste manieren om dit te doen is door maatwerk software te ontwikkelen die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw magazijn.

Software laten beheren

De maakindustrie staat bekend om haar unieke producten en op maat gemaakte oplossingen voor klanten. Het ontwerpen en produceren van deze op maat gemaakte producten vereist echter een grondige kennis van de klantvereisten en een uitgebreid beheerproces om ervoor te zorgen dat de producten aan de specificaties voldoen. Dit is waar Carthago ICT in beeld komt.

Carthago ICT is een toonaangevende softwareontwikkelaar die zich onder andere richt op de maakindustrie. Het bedrijf biedt oplossingen op maat om de processen van de maakindustrie te stroomlijnen en te optimaliseren. Een van de belangrijkste diensten die Carthago ICT biedt, is het beheer van maatwerkproducten.

Blogs voor de maakindustrie

Maak industrie

Clone naar Cloud: Hoe Digital Twins de Maak Industrie transformeren

In de maak industrie wordt er voortdurend gezocht naar manieren om processen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Een relatief nieuwe technologie die hierbij kan helpen, is de digitale tweeling. Dit is een virtuele representatie van een fysiek object, systeem of proces. In de maak industrie wordt deze technologie gebruikt om productieprocessen te simuleren en te optimaliseren voordat ze worden geïmplementeerd in de fysieke wereld, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Lees verder »

Meer over maatwerk software in de maak industrie?

Maatwerk software kan enorm veel betekenen voor bedrijven in de maak industrie. Het grootste voordeel is namelijk dat deze software volledig op de organisatie kan worden aangepast. Zien hoe maatwerk het verschil kan maken  in de maak industrie?

 • Duurzame productie
 • Magazijn automatiseren
 • Industrie 4.0
 • Kosten optimalisatie 
 • Efficiëntie 

Download ons whitepaper!

De werkwijze van Carthago

Doordat wij onze werkwijze altijd afstemmen op het doel van onze opdrachtgever sluiten wij altijd naadloos aan met onze dienstverlening. Zo kunnen we projectmatig te werk gaan, detachering of met co-development waarin we nauw samenwerken met de software developers van de opdrachtgever.

Thuis in de maak industrie

Al voor diverse bedrijven maken wij het verschil.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Meer info?

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Benieuwd naar wat maatwerk software voor jouw bedrijf in de maak industrie kan betekenen?

Maatwerk software kan enorm veel betekenen voor bedrijven in de maak industrie. Het grootste voordeel is namelijk dat deze software volledig op de organisatie kan worden aangepast.

Wil je zien hoe maatwerk het verschil kan maken voor jouw bedrijf in de maak industrie?

 • Duurzame productie
 • Magazijn automatiseren
 • Industrie 4.0
 • Kosten optimalisatie 
 • Efficiëntie 
 • en nog veel meer?
 

Download vrijblijvend onze whitepaper!

Benieuwd naar wat maatwerk software voor jouw bedrijf in de maak industrie kan betekenen?

Maatwerk software kan enorm veel betekenen voor bedrijven in de maak industrie. Het grootste voordeel is namelijk dat deze software volledig op de organisatie kan worden aangepast.

Wil je zien hoe maatwerk het verschil kan maken voor jouw bedrijf in de maak industrie?

We vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Een revolutie teweegbrengen in de maak industrie

Hoe maatwerk software innovatie in de branche stimuleert

Download vrijblijvend ons whitepaper