Carthago als ICT bedrijf

Carthago ICT is een ICT bedrijf en heeft experts in dienst op het gebied van softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Momenteel heeft Carthago ruimt 40 experts in dienst die in te zetten zijn voor projecten en detachering.

Over Carthago ICT

Wij bieden verschillende expertises zoals softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur aan via verschillende diensten, namelijk: detachering of projectvorm. Detachering houdt in dat onze medewerkers tijdelijk intern aan de slag gaan bij bedrijven of instellingen. Onze experts zijn bij deze dienst dan een tijdelijke versterking voor minimaal drie maanden voor een maatwerk softwareproject waar onze klant mee bezig is. Maatwerksoftware is software die nog niet bestaat en specifiek voor onze klant ontwikkeld wordt. Wij ontwikkelen voor de klant nieuwe software welke voldoet aan de wensen van de klant. Naast ontwikkelingen van nieuwe software kunnen wij bestaande maatwerksoftware in beheer nemen. Bij cybersecurity helpen wij onze klanten om inzicht te krijgen in de veiligheid van applicaties en omgevingen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in security testen en met name in het analyseren van broncode. Tevens assisteren wij bij het structureren, optimaliseren en het veiliger maken van het software ontwikkelingsproces.

Een transparant ICT bedrijf

Carthago is een deskundige, transparante en betrouwbare partij die klanten ondersteunt in het behalen van doelstellingen door het leveren van softwareoplossingen waar klanten blij van worden. Dat kunnen we alleen doen met behulp van deskundige, eerlijke en positief kritische softwareontwikkelaars die eigen verantwoordelijkheid krijgen en durven door te vragen en mee te denken met de klant binnen diverse opdrachten. Dit wordt gestimuleerd door de diverse medewerkers de ruimte en het vertrouwen te geven om te blijven ontwikkelen in een transparante, laagdrempelige en open werkomgeving met korte lijntjes en een familiesfeer, waar verwacht wordt dat afspraken worden nagekomen en waar iedereen met respect met elkaar omgaat.

De klanten die je voorgingen:

Expertises van Carthago ICT

Softwareontwikkeling, Security, Cloud, Architectuur & UX. Binnen deze vakgebieden staan de Carthago experts klaar om jouw bedrijf naar de volgende stap te helpen. 

Meer informatie over onze expertise

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren?