Op zoek naar IT specialisten in jouw regio?

In de zoektocht naar geschikte IT specialisten kan je al snel door de bomen het bos niet meer zien. We kunnen ons zo voorstellen dat je het liefst een IT specialist wilt bij jou in de regio; 

Want wie wil er nu uren wachten bij een probleem of vraag? Jij in ieder geval niet. Daarom hebben wij IT specialisten klaarstaan in jouw regio! 

Carthago ICT met vestigingen in Hengelo en Veenendaal is dé specialist voor de ontwikkeling van maatwerksoftware. Door deze vestigingen in het Midden en in het Oosten van Nederland, is onze positie centraal en is er altijd een IT specialist beschikbaar bij jou in de regio!

it speicalisten

Wat zijn IT specialisten?

IT specialisten, ook wel bekend als informatietechnologiespecialisten, zijn deskundigen op het gebied van informatietechnologie.

Ze zijn gespecialiseerd in het beheren, implementeren en onderhouden van IT-systemen en -oplossingen voor bedrijven.

De IT specialisten van Carthago ICT hebben diepgaande kennis van netwerken, software, hardware en beveiliging, en ze spelen een cruciale rol bij het waarborgen van een efficiënte IT-infrastructuur.

Hun expertise strekt zich uit tot het oplossen van technische problemen, het optimaliseren van systemen en het bieden van ondersteuning aan gebruikers. Of het nu gaat om cybersecurity, softwareontwikkeling of netwerkbeheer, de IT specialisten van Carthago zijn onmisbaar voor moderne bedrijven die afhankelijk zijn van technologie voor hun dienstverlening.

De IT Specialisten van Carthago

Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware is onze specialiteit. De kracht van onze op maat gemaakte software is het onderscheidend karakter van Carthago ICT. 

Dat betekent dat jouw bedrijf over een professioneel systeem komt te beschikken dat volledig is afgestemd op jouw bedrijfsdoel. Aan het ontwikkelen van specifieke software gaat een gericht en efficiënt proces vooraf. wij willen precies doorgronden wat jou wensen zijn en houden daarbij de achterliggende doelstelling in de gaten. 

We zijn een partner en zijn actief in het optimaliseren van bedrijfskritische processen. Hiermee maken wij bij Carthago écht het verschil. 

De kracht van software, die door onze ervaren medewerker wordt ontwikkeld, kent een aantal kernelementen. Er wordt voor jouw bedrijf of organisatie een eigen uniek softwaresysteem ontwikkeld. Dat komt tot stand door de gedrevenheid, professionaliteit en creativiteit van onze IT specialisten. Je bedrijf presteert beter met software die op basis van maatwerk tot stand komt. Bij bestaande softwarepakketten moeten procedures gevolgd worden die van de gebruikelijke bedrijfsvoering afwijken. 

De werkwijze moet daar dus op aangepast worden. Dat leidt vooral tot praktische problemen en tijdsverlies. Met onze maatwerk oplossing die volledig op jouw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen wordt afgestemd, is dit probleem niet aan de orde. Bovendien ontwikkelen wij jouw maatwerksoftware dusdanig dat er sprake is van een gebruiksvriendelijk karakter, zodat iedereen ermee uit de voeten kan. We vragen altijd door en denken met je mee. 

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Bedrijfseisen wijzigen, wat nu?

Geen één bedrijf staat stil. Je bedrijf kan groeien, krimpen, het beleid kan veranderen of je krijgt te maken met nieuwe wet- en regelgeving. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat je softwaresysteem ook aangepast moet worden naar aanleiding van deze veranderingen. Daarom bieden wij het voordeel dat er vernieuwingen doorgevoerd kunnen worden als de bedrijfseisen wijzigen. Ook zorgen we voor kennisborging bij de klant zodat hij altijd door kan blijven gaan

Uiterste hoekje van Nederland? Geen probleem!

Met onze vestigingen in Oost en Midden zijn we een landelijk opererende dienstverlener. Zit jouw bedrijf dus in een uiterst hoekje van Nederland? Geen probleem! We zijn actief in heel Nederland en werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Dus of jouw bedrijf nu actief is in de autobranche, huidverzorging verkoopt of een hogeschool is, het is voor onze IT specialisten geen enkel probleem!

Daarnaast zijn we in vrijwel elke branche actief en hebben we altijd de kennis in huis die past bij jouw branche of bedrijf. Kortom: bij Carthago ICT hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. We hebben ervaring met de ‘best practises’ vanuit de werkelijkheid. 

Een diversiteit aan organisaties dus. En deze organisaties stellen hoge eisen aan onze dienstverlening, verwachten dat wij proactief meedenken en rekenen erop dat ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan achteraf. Om deze reden willen en moeten wij goed begrijpen wat onze opdrachtgevers en jij willen. Zo zien we elke dag de beste oplossingen ontstaan.

 

Wij zijn onder andere actief in de volgende plaatsen:

De klanten die je voorgingen:

Waarom kiezen voor Carthago?

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Op zoek naar IT specialisten bij jou in de regio?

Carthago is een landelijk opererend bedrijf met IT Specialisten in de expertise: softwareontwikkeling, it security, it architectuur & user experience. Zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken!