Op zoek naar ICT bedrijven in Arnhem?

Bedrijven en organisaties in Arnhem, Nijmegen en omstreken profiteren van vele voordelen met betrekking tot software die door Carthago ICT wordt ontwikkeld. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware is een van onze specialiteiten. Uw bedrijf hoeft geen genoegen te nemen met een standaard softwarepakket. Dat voldoet vaak niet helemaal aan de eisen die u voor ogen heeft. Bovendien is het doorgaans zo dat er talloze overbodige functionaliteiten zijn en dat er alsnog aanpassingen moeten komen. Dat kunt u voorkomen door software voor uw bedrijf (in Arnhem of omgeving) door ons op maat te laten ontwikkelen. 

ICT bedrijven in Arnhem

Er wordt vanuit onze vestigingen in Hengelo en Veenendaal nabij Arnhem op basis van het Carthago principe gewerkt. 

Het principe omvat verschillende kernelementen, zoals betrokkenheid, realistisch karakter, inventiviteit, gerichtheid, helderheid en technische kennis en ervaring. Om de kennis van onze medewerkers actueel te houden, bieden wij hen de gelegenheid via ons eigen concept van Talent & Expertise trainingen te volgen en casussen te bespreken. 

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom communiceren wij graag met korte lijnen. Om duidelijk taal te spreken en helderheid te verschaffen, praten wij gewoon Nederlands zonder moeilijk IT-termen. Dat maakt alles begrijpelijk, zodat er geen onduidelijkheden of misverstanden ontstaan. Indien u ons als partner kiest voor de ontwikkeling van software voor uw bedrijf in Arnhem, Nijmegen of in de regio kunt u vertrouwen op een betrouwbare partner.  

Meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op. 

App illustrations by Storyset
Over ons Carthago ICT

Software ontwikkeld door een ICT bedrijf in Arnhem

Het vereist professionaliteit, kennis en ervaring om software op maat te ontwikkelen. Maatwerksoftware wordt op basis van deze kernelementen door Carthago ICT ontworpen en ontwikkeld. Om tot het beste resultaat te komen, is het van belang dat wij uw wensen, eisen en bedrijfsdoel doorgronden. Daarnaast worden dan ook diverse gesprekken gevoerd om tot de kern te komen. Onze hoogopgeleide medewerkers denken vanaf het eerste begin met u mee. Op deze manier ontstaat er software waarmee uw bedrijf meer succesvol is. Ons doel is om uw bedrijf met maatwerksoftware onderscheidend te laten zijn en om tot een betere efficiëntie te komen als het gaat om de bedrijfsvoering. Uw bedrijf heeft in alle opzichten meer profijt van software op maat.

Er wordt een uniek systeem ontwikkeld dat volledig op de bedrijfsbehoeften is afgestemd. Software waar uw bedrijf behoefte aan heeft .

  • Beste basis voor meer succes
  • Onderscheidend karakter
  • Verbetert de efficiëntie

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Carthago ICT als ICT bedrijf voor jouw organisatie in Arnhem?

Carthago is een specialist op het gebied van software ontwikkeling, UX, veiligheid en architectuur. Graag kijken we samen met jou naar de uitdaging die jij op die gebied hebt. Zo komen we samen met ons in-house team van specialisten tot de beste oplossing voor jouw organisatie. 

Carthago ICT als ICT bedrijf in Arnhem als partner voor jouw uitdagingen? Laten we kennismaken en samen naar de mogelijkheden kijken!