Op zoek naar een ICT bedrijf in Utrecht voor jouw organisatie?

Wij zijn als ICT bedrijf actief in zowel Utrecht stad als de gehele provincie Utrecht. Wij  bieden op de volgende gebieden IT gerelateerde diensten; softwareontwikkeling, security,  user experience en architectuur. 

Onze kracht is de professionaliteit van de hoogopgeleide en ervaren medewerkers die op uiteenlopende gebieden inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld voor detachering om uw softwareproject op tijdelijke basis te versterken. Bij Carthago is er sprake van medewerkers die betrokken zijn en altijd het projectresultaat voor ogen houden.

Carthago als jouw ICT bedrijf in Utrecht?

Wij onderscheiden ons graag van andere ICT bedrijven in Utrecht. Zo kunt u bij ons ook terecht voor ontwikkeling van maatwerksoftware en software security. Bij detachering is er sprake van medewerkers die betrokken zijn en altijd het projectresultaat voor ogen houden. Wij onderscheiden ons graag van andere ICT bedrijven in Utrecht. Ook kunt u zo bij ons terecht voor ontwikkeling van maatwerksoftware, software security, cloud (Azure & AWS) en architectuur.

Vanuit onze twee vestigingen in Hengelo en Veenendaal bedienen wij heel Nederland met onze softwareoplossingen en treden als zodanig ook op als IT bedrijf in de regio Utrecht. 

Je staat als klant bij Carthago centraal. Je wensen en eisen vormen voor ons het vertrekpunt om de ideale ICT-oplossing te bieden. Onze medewerkers zijn professioneel ingesteld en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Wij zorgen er namelijk met onze Talent & Expertise methode voor dat de kennis van onze medewerkers steeds meer uitgebreid wordt én actueel blijft.

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Onze werkwijze voor jouw bedrijf in Utrecht

Een werkwijze die het optimale resultaat voor jou oplevert, dat is waar we voor gaan. Dit doen wij door verschillende werkwijze te hanteren. Zo werken wij op projectmatige basis, door middel van detachering of via co-development. Op deze manier hebben wij vrijwel altijd een geschikte werkwijze om jou optimaal van dienst te zijn.

Bij het leveren van maatwerksoftware is het eveneens van belang dat er sprake is van een gedegen software beheer. In dat kader staan de medewerkers van Carthago ICT paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. 

Ook voor het doorontwikkelen / vernieuwen van software hebben wij specialisten in huis. Om de software binnen jouw bedrijf of organisatie optimaal te laten functioneren, is het eveneens van belang om aandacht te besteden aan de veiligheid. Op het gebied van veiligheid van jouw maatwerksoftware laten we je graag kennis maken met onze expertise: software security.  

De klanten die je voorgingen:

Over Carthago ICT

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Utrecht? Carthago ICT is sinds 1999 actief en is trots op het feit dat wij landelijk actief zijn! Met vestigingen in Veenendaal en Hengelo opereren wij al binnen een enorme diversiteit aan bedrijven binnen verschillende branches. 

Een van onze specialiteiten op het gebied van ICT is het ontwikkelen van maatwerksoftware. Al onze andere diensten zijn dan ook een aanvulling op deze expertise; zoals het verbeteren van de veiligheid of gebruiksvriendelijkheid, of zorgen voor een solide architectuur basis.

In samenwerking met jou wordt datgene ontwikkeld dat jouw organisatie versterkt. Hierdoor kan je blijven voldoen aan de wisselende vraag van jouw klant!

Onze aanpak kenmerkt zich door het feit dat wij ons opstellen als partner. Mede door deze opstelling voelen wij ons thuis in het bedrijfskritische proces van vrijwel elke organisatie. Dit is namelijk de plek waar wij echt het verschil kunnen maken en de meerwaarde kunnen leveren voor zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep! 

In de praktijk zien wij namelijk dat vooral de doelgroep enorm veel baat heeft bij toepassen van maatwerk software. Waar de gangbare systemen vaak tekort schieten speelt een maatwerk software systeem precies in op de wensen en behoeften van jouw klant. 

Over ons Carthago ICT
Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Carthago als ICT bedrijf in Utrecht voor jouw organisatie?

Carthago ICT is met haar vestigingen in Hengelo & Veenendaal bij uitstek geschikt als ICT bedrijf voor jouw organisatie in Utrecht. Doordat wij verschillende werkwijze hanteren, zoals: co-development, projectmatig & detachering kunnen wij altijd de meest optimale oplossing bieden voor jouw uitdaging.