Op zoek naar een ICT bedrijf in Utrecht?

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Utrecht? Een partner die niet alleen maatwerk software kan maken of doorontwikkelen. Maar ook kan zorgen voor sterke cyber security? Kortom; een leverancier van een totaalpakket rond software? Dan ben je op zoek naar Carthago ICT!

ict bedrijf utrecht

Carthago als jouw ICT bedrijf in Utrecht?

Wordt jouw bedrijfsvoering belemmert door de software die je gebruikt? Of kan de online omgeving van jouw bedrijf wel wat veiliger? Veel bedrijven lopen tegen deze problemen aan. Wil jij wel voldoen aan de steeds complexere vraag van jouw klant? En dit alles in een omgeving waar de kostbare data van jouw klant veilig is? Dan is Carthago ICT de oplossing! Wij realiseren namelijk maatwerk software en hebben in-house specialisten op het gebied van IT Security voor jouw bedrijf in Utrecht. 

Onze expertises

Wanneer jij software laat ontwikkelen is het van groot belang dat deze beschikt over een goed fundament.

Doordat wij in-house architecten en user experience specialisten hebben realiseert Carthago dit fundament moeiteloos voor jou!

Is jouw opdracht gebaat bij een professional van Carthago die voor langere tijd gedetacheerd bij jouw organisatie is? Geen enkel probleem! Maar dankzij de flexibele werkwijze van Carthago kunnen we jouw opdracht ook in-house projectmatig oppakken! 

De klanten die je voorgingen:

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Veelgestelde vragen over ICT Bedrijven in Utrecht

Los van het feit dat we software ontwikkelen voor bedrijven in heel Nederland; Nee, naast software ontwikkeling kunnen we ook bestaande software in beheer nemen, door ontwikkelen of optimaliseren. Maar ook het gebruiksvriendelijker maken of beter beveiligen van bestaande software behoort tot de mogelijkheden bij Carthago.

Wil je meer informatie over onze expertises? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Met onze twee locaties zijn wij een landelijk opererend bedrijf. Onze locaties bevinden zich in Hengelo en in Veenendaal. Met onze Veense vestiging zijn we dus ook echt altijd in de buurt als ICT bedrijf in Utrecht. 

Carthago voert ook pentesten uit! Wij hebben in-house security specialisten die een white- of blackbox pentest kunnen uitvoeren voor jouw online omgeving.

Voor meer informatie, zie: Pentest laten uitvoeren door Carthago ICT

Carthago als ICT bedrijf in Utrecht voor jouw organisatie?

Doordat Carthago alle expertises rondom software combineert zijn wij een leverancier van een totaalpakket. Dit totaalpakket inzetten voor jouw bedrijf in Utrecht? Laat ons tijdens een vrijblijvende kennismaking jou laten zien wat we voor je kunnen betekenen!