Op zoek naar een ICT bedrijf in Oldenzaal?

Software op maat in Oldenzaal en omgeving. U kunt voor de ontwikkeling van software een professioneel bedrijf als Carthago ICT inschakelen. Wij hebben twee vestigingen, in het oosten van het land en in het midden van het land zijn wij actief. Zo ook in Oldenzaal. Een van onze specialiteiten is het ontwikkelen van maatwerksoftware. Indien u op zoek bent naar maatwerksoftware voor uw bedrijf in Oldenzaal of omgeving zijn wij u graag van dienst. De bedrijfsbehoefte en uw wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Onze professionals beschikken over een uitgebreide expertise. Dat is van belang, want hierdoor wordt er in alle opzichten met u meegedacht.  

Carthago ICT Softwareontwikkeling

Carthago voor software ontwikkel projecten

Het ontwikkelen en leveren van software op maat in Oldenzaal en omgeving wordt door Carthago ICT als project aangenomen. De kern van onze service wordt gevormd door een combinatie van klantgedrevenheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Bovendien bouwen wij graag een relatie op met onze opdrachtgevers die gericht is op een langdurig partnerschap. Wij denken mee met onze klanten en gaan alleen voor het aller beste resultaat.

Wij staan voor: 

  • Betrouwbare software
  • Efficiënt en flexibel
  • Maatwerk afgestemd op bedrijfsbehoefte
  • Professioneel in alle opzichten 

Onze werkwijze

Als u voor de ontwikkeling van software Carthago ICT inschakelt, bent u in alle opzichten verzekerd van professionaliteit. Wij garanderen de kwaliteit van onze maatwerksoftware en van onze service. Onze medewerkers praten in een duidelijke taal die ook u begrijpt. Dat voorkomt misverstanden en onduidelijkheden. Bovendien zijn onze medewerkers resultaatgericht, inventief en technisch onderlegd.  

Wij bouwen hoogwaardige systemen en kunnen ook software voor uw bedrijf in Oldenzaal op basis van maatwerk tot het hoogste niveau brengen. Carthago ICT biedt een laagdrempelige instap met persoonlijke aandacht, waarbij transparantie hoog in het vaandel staat.  

Meer weten over wat wij u kunnen bieden of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.  

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Op zoek naar een IT bedrijf in Oldenzaal voor jouw organisatie?

Wanneer je op zoek bent naar een IT bedrijf in Oldenzaal voor jouw uitdaging dan is Carthago een geschikte partner. Met onze vestiging in Hengelo zijn we letterlijk en figuurlijk altijd dichtbij! Carthago bied met haar in house specialisten een totaalpakket wanneer het aankomt op software. Laten we samen jouw uitdaging besprek!