Op zoek naar een software bedrijf in Nederland?

Carthago ICT is een Softwarebedrijf in Nederland. Wij ontwikkelen onder andere maatwerk software, beheren deze of ontwikkelen deze door. Met onze in-house specialisten op het gebied van security, architectuur en user experience kunnen wij ook veel betekenen voor bestaande software. 

software bedrijf in nederland

Carthago als jouw software bedrijf in Nederland?

Carthago ICT is uitermate geschikt als softwarebedrijf in Nederland voor jouw organisatie. Met onze twee vestigingen in het midden en oosten van het land zijn wij een landelijk opererende partij. 

Vanuit onze twee vestigingen in Hengelo en Veenendaal bedienen wij heel Nederland met onze softwareoplossingen en treden als zodanig ook op als software bedrijf in Nederland. Het is voor jou belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen die afspraken nakomt en daar kun je bij ons op rekenen. Je staat als klant centraal en jouw wensen en eisen vormen voor ons het vertrekpunt om de ideale ICT-oplossing te bieden. Onze medewerkers zijn professioneel ingesteld en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Wij zorgen met onze Talent & Expertise methode ervoor dat de kennis steeds verder uitgebreid wordt én actueel is. Er worden trainingen gegeven en de medewerkers krijgen de gelegenheid om met elkaar een business case tot in detail te bespreken.   

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Onze werkwijze voor jouw bedrijf in Nederland

Doordat wij graag betrokken zijn bij jouw bedrijf om echt het verschil te kunnen maken hanteren wij diverse werkwijze wanneer het aankomt op een samenwerking. Zo werken wij op projectmatige basis, door middel van detachering of via co-development. Op deze manier hebben wij altijd een geschikte werkwijze om jouw vraagstuk optimaal uit te werken.

Als ICT bedrijf opereren wij landelijk maar maken we dankbaar gebruik van het feit dat wij zowel een kantoor hebben in Hengelo als in Veenendaal. Hierdoor zijn wij altijd in de buurt!

Bij het leveren van maatwerksoftware is het eveneens van belang dat er sprake is van een gedegen software beheer. In dat kader staan de medewerkers van Carthago ICT paraat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Ook voor het vernieuwen van software hebben wij specifieke kennis in huis. Om de software binnen uw bedrijf of organisatie optimaal te laten functioneren, is het eveneens van belang om aandacht te besteden aan de veiligheid. Op het gebied van ICT in Hengelo met betrekking tot de veiligheid van uw maatwerksoftware laten we u graag kennis maken met onze speciale software security.  

De klanten die je voorgingen:

Over Carthago ICT

Ben je op zoek naar een softwarebedrijf in Nederland? Carthago ICT is sinds 1999 actief en is trots op het feit dat wij regionaal enorm actief zijn! We zijn een landelijk opererend bedrijf met vestigingen in Veenendaal en Hengelo.

Een van onze specialiteiten op het gebied van softwareontwikkelen is het ontwikkelen van maatwerksoftware. In samenwerking met u wordt datgene ontwikkeld dat uw business versterkt. Wij mogen met enige trots zeggen dat bedrijven onze aanpak enorm waarderen, dit blijkt uit het feit dat veel klanten al jaren lang vertrouwen op onze expertise voor hun software of voor bijvoorbeeld hun IT Security. 

Onze aanpak kenmerkt zich door het feit dat wij ons opstellen als partner.  Doordat wij in vrijwel alle sectoren actief zijn hebben wij een brede expertise en voelen wij ons thuis in het bedrijfskritische proces van vrijwel elk bedrijf. Dit is namelijk in onze ogen de plek waar wij echt het verschil kunnen maken en de meerwaarde kunnen leveren voor zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep! In de praktijk zien wij namelijk dat vooral de doelgroep enorm veel baat heeft bij toepassen van maatwerk software. Waar de gangbare systemen vaak tekort schieten speelt een maatwerk software systeem precies in op de wensen en behoeften van jouw klant. 

Over ons Carthago ICT
Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Carthago als softwarebedrijf in Nederland voor jouw organisatie?

Carthago ICT is met haar vestigingen in Hengelo & Veenendaal bij uitstek geschikt als ICT bedrijf voor jouw organisatie in Nederland. Doordat wij verschillende werkwijze hanteren, zoals: co-development, projectmatig & detachering kunnen wij altijd de meest optimale oplossing bieden voor jouw uitdaging. 

Carthago als softwarebedrijf voor jouw bedrijf in Nederland? Laten we een kennismaking inplannen om jouw uitdaging in kaart te brengen!