Op zoek naar een IT bedrijf in Veenendaal?

Carthago ICT is een IT bedrijf in Veenendaal en met een vestiging in Hengelo, kortom: het it bedrijf in uw regio! Wij zijn landelijk en regionaal gericht en werken vanuit twee vestigingen in het oosten en in het midden van het land met onder meer een vestiging in Veenendaal. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere IT bedrijven in Veenendaal op meerdere manieren. Heeft u wel eens van het Carthago principe gehoord? Of van Talent & Expertise? Carthago ICT is hier de grondlegger van en onderscheidt zich met deze beginselen van andere IT bedrijven in Veenendaal. 

ICT bedrijf veenendaal

Carthago als ICT bedrijf in Veenendaal, Utrecht

Het Carthago principe staat bij ons voor betrokken, realistische, inventieve, gerichte, heldere en technische medewerkers. Dat is het principe waarmee wij ons onderscheiden van  IT bedrijven in Veenendaal. Op deze manier zijn wij in staat om optimale IT diensten te leveren. De methode zelf is overigens in samenwerking met onze medewerkers ontwikkeld. 

Met betrekking tot Talent & Expertise geldt dat onze medewerkers trainingen krijgen, maar vooral ook in staat worden gesteld om business cases te bespreken. Dat vergroot de kennis, inzicht en ervaring. Bij ondersteuning van uw  IT projecten biedt Carthago u de ondersteuning op de korte en/of lange termijn. 

Meer weten over Carthago? Neem dan zeker contact met ons op.

Carthago ICT locatie Veenendaal is gevestigd aan: Landjuweel 11b, 3905PE te Veenendaal. Vanuit deze locatie bedienen wij niet alleen bedrijven in de regio maar in het hele land. In samenwerking met onze locatie in Hengelo zijn wij zowel regionaal als landelijk actief. 

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Onze werkwijze voor jouw bedrijf in Veenendaal

Detachering en projecten vormen een onderdeel van onze dienstverlening die uiteraard nog veel breder is. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Zo kunnen wij onze hoog opgeleide medewerkers inzetten voor tijdelijke opdrachten binnen uw organisatie. Uw project krijgt dan een professionele ondersteuning met de beste ontwikkelaars. Bijvoorbeeld met betrekking tot architectuur, ontwerp en ontwikkeling van software. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware behoort eveneens tot de dienstverlening van ons bedrijf. U mag bovendien veel van ons verwachten als het gaat om professionaliteit, helderheid en transparantie. Wij praten in duidelijke taal, zodat alles wat er gebeurt en uitgevoerd wordt voor iedereen begrijpelijk is. 

Bovendien zijn wij een betrouwbare partner en is een afspraak met ons ook echt een afspraak.

De klanten die je voorgingen:

Over Carthago ICT

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal? Carthago ICT is sinds 1999 actief en is trots op het feit dat wij regionaal enorm actief zijn! We zijn een landelijk opererend bedrijf met vestigingen in Veenendaal en Hengelo.

Een van onze specialiteiten op het gebied van IT in Hengelo is het ontwikkelen van maatwerksoftware. In samenwerking met u wordt datgene ontwikkeld dat uw business versterkt. Wij mogen met enige trots zeggen dat bedrijven onze aanpak enorm waarderen, dit blijkt uit het feit dat veel klanten al jaren lang vertrouwen op onze expertise voor hun software of voor bijvoorbeeld hun IT Security. 

Onze aanpak kenmerkt zich door het feit dat wij ons opstellen als partner.  Doordat wij in vrijwel alle sectoren actief zijn hebben wij een brede expertise en voelen wij ons thuis in het bedrijfskritische proces van vrijwel elk bedrijf. Dit is namelijk in onze ogen de plek waar wij echt het verschil kunnen maken en de meerwaarde kunnen leveren voor zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep! In de praktijk zien wij namelijk dat vooral de doelgroep enorm veel baat heeft bij toepassen van maatwerk software. Waar de gangbare systemen vaak tekort schieten speelt een maatwerk software systeem precies in op de wensen en behoeften van jouw klant. 

Over ons Carthago ICT
Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.

Carthago, jouw ICT bedrijf in Veenendaal

Carthago is specialist in het ontwikkelen, gebruiksvriendelijker en beter beveiligen van software. Hierbij waarborgen onze architecten de kwaliteit van de software. Doordat wij op deze vier vakgebieden diverse specialisten bij ons hebben werken kunnen wij een totaalpakket rondom software leveren. 

Zien wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken!