Microsoft Power Apps

Betekenis: Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps is een omgeving die deel uitmaakt van het Microsoft Power Platform. Deze maakt het mogelijk voor developers en niet-technische gebruiker om mobiele applicaties te bouwen. Op deze manier kunnen veelal zakelijke gebruikers apps bouwen zonder daadwerkelijk te programmeren. Deze apps maken verbinding met uw zakelijke gegevens die zijn opgeslagen ofwel op het onderliggende gegevensplatform (Microsoft Dataverse) ofwel in verschillende online en on-premises gegevensbronnen (zoals SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server enzovoort).

Gerelateerde content:

Kennisbank

Paniek in bierland door een ransomware aanval

De Belgische brouwerijgroep Duvel Moortgat, bekend van haar prestigieuze bieren zoals Duvel, La Chouffe en De Koninck, heeft een tijdelijke stopzetting van de productie aangekondigd. Dit besluit volgt op een cyberaanval die de nachtelijke rust in Breendonk, waar de hoofdbrouwerij gevestigd is, ruw verstoorde.

Lees verder »
Kennisbank

Datalek: vue bioscopen

Wanneer een bedrijf slachtoffer wordt van een datalek kan dit grote gevolgen met zich meedragen. Dit heeft ook de bioscoopketen VUE ervaren in de zomer van 2023.

Lees verder »