Wat is: Digitalisering

Digitalisering, er is een hoop om te doen en is inmiddels echt een containerbegrip geworden. Wat houdt digitalisering nou precies in? Wat zijn de voordelen van digitalisering voor jouw bedrijf? En moet jouw bedrijf eigenlijk wel digitaliseren?

Digitaliseren is simpel gezegd het omzetten van (analoge) informatie naar digitale informatie. Het grote voordeel wat dit met zich meebrengt is dat processen vereenvoudigd kunnen worden waardoor ze vaak sneller of zelfs geautomatiseerd uitgevoerd kunnen worden.

Van groot belang is hier dat je niet kosten wat kost alles wilt gaan digitaliseren. Digitalisering is namelijk een middel en geen doel. Om een succesvolle digitalisering door te voeren is het van belang een helder doel voor ogen te hebben. 

Een leverancier van slimme digitale oplossingen

Carthago ICT is een leverancier van slimme digitale oplossingen. Dit wil zeggen dat wij als IT specialist graag meedenken en meehelpen met de digitalisering van jouw organisatie. Het in stroomversnelling brengen van jouw digitalisering doen wij onder andere door het realiseren van maatwerk software. Deze software vult het gat waar bestaande software tekort schiet voor jouw bedrijfsdoelstellingen.

Een goede beveiliging 
Deze (of je huidige) software goed beveiligen is van enorm belang. Om deze reden hebben wij diverse IT Security specialisten die jou hier mee helpen.

Een fijne gebruikerservaring
Dat jouw gebruikers een goede ervaring hebben is van groot belang. Dit kan namelijk niet alleen jouw omzet verhogen maar zorgt ook voor terugkerende, maar vooral tevreden klanten. 

Een gedegen fundering 
Architectuur is van enorm belang bij software. Zie het als de fundering van een huis, je wil dat deze vanaf de start goed is. Onze ervaren architecten realiseren een architectuur die goed te onderhouden is en waar op verder gebouwd kan worden, vandaag maar ook morgen!

Gerelateerde content:

Kennisbank

Paniek in bierland door een ransomware aanval

De Belgische brouwerijgroep Duvel Moortgat, bekend van haar prestigieuze bieren zoals Duvel, La Chouffe en De Koninck, heeft een tijdelijke stopzetting van de productie aangekondigd. Dit besluit volgt op een cyberaanval die de nachtelijke rust in Breendonk, waar de hoofdbrouwerij gevestigd is, ruw verstoorde.

Lees verder »
Kennisbank

Datalek: vue bioscopen

Wanneer een bedrijf slachtoffer wordt van een datalek kan dit grote gevolgen met zich meedragen. Dit heeft ook de bioscoopketen VUE ervaren in de zomer van 2023.

Lees verder »