Software zelf beheren of uitbesteden? De voor- en nadelen

Software op maat: Carthago ICT biedt de expertise die nodig is

Wanneer jouw organisatie gebruik maakt van software voor bepaalde bedrijfsprocessen komt er al snel een stukje maatwerk om de hoek kijken. Dit om de gaten die er er vaak in de ”reguliere” software op te vullen. 

Op maat gemaakte oplossingen voor jouw organisatie

Carthago ICT ontwikkelt slimme digitale oplossingen om de processen  te stroomlijnen en te optimaliseren. Wij hebben namelijk de expertise en ervaring om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en beheren van maatwerk software. Het beheren van maatwerk software vereist een grondige kennis van het ontwerp- en productieproces, evenals de klantvereisten. 

Carthago ICT heeft deze kennis en ervaring en helpt hiermee bedrijfsprocessen te beheren en te optimaliseren. Door het gebruik van geavanceerde softwareoplossingen kunnen bedrijven in de maakindustrie hun maatwerkproducten efficiënter en nauwkeuriger beheren.

Naast het beheer van maatwerkproducten biedt Carthago ICT ook diensten aan zoals het ontwerpen en implementeren van maatwerk software. Deze oplossingen helpen bedrijven om hun processen te stroomlijnen en te optimaliseren, waardoor ze efficiënter kunnen werken en hun klanten beter kunnen bedienen.

 

Het optimaliseren van bestaande systemen

Het is natuurlijk ook een optie om verder te bouwen op een bestaand systeem. Een goede analyse van het systeem is hiervoor een vereiste. Carthago ICT kan hierbij ondersteunen en advies geven over de mogelijkheden om het bestaande systeem verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Kortom, bedrijven kunnen vertrouwen op Carthago ICT voor het beheer van hun maatwerk software en het optimaliseren van hun productieprocessen. Met onze expertise en ervaring helpen wij bedrijven om efficiënter te werken en hun klanten beter te bedienen. Door het gebruik van geavanceerde softwareoplossingen kunnen bedrijven hun processen stroomlijnen en optimaliseren, waardoor ze hun concurrentiepositie kunnen versterken en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Wil je meer weten over het updaten van een legacy systeem? Lees dan onze blog “Legacy systeem updaten? (8 veelgestelde vragen)” voor meer informatie.

Doordat wij onze werkwijze altijd afstemmen op het doel van onze opdrachtgever sluiten wij altijd naadloos aan met onze dienstverlening. Zo kunnen we projectmatig te werk gaan, detachering of met co-development waarin we nauw samenwerken met de software developers van de opdrachtgever.

Samenvatting:

Het beheren van maatwerkproducten vereist een grondige kennis van het ontwerp- en productieproces, evenals de klantvereisten. Carthago ICT heeft deze kennis en ervaring en kan bedrijven helpen om hun processen te beheren en te optimaliseren.

Inhoud van blog

Een revolutie teweegbrengen in de maak industrie

Hoe maatwerk software innovatie in de branche stimuleert

Download vrijblijvend ons whitepaper