Inzicht in de gezondheid van je applicatielandschap

Wij zijn trots om u kennis te laten maken met onze nieuwste innovatie, Sherlock. Een krachtige en slimme tool die wij samen met onze partner CAPE Groep hebben ontwikkeld. Deze tool stelt je in staat om de gezondheid van alle software systemen te monitoren in één overzichtelijk dashboard.

Wanneer je Sherlock in kan zetten:

  • Je maakt je zorgen over de uptime en veiligheid van software systemen
  • Je vraagt je af hoe je controle kan houden over je IT landschap
  • Je wil snel en eenvoudig inzicht hebben in de prestaties van je systemen
 

Onze monitoring tool is ontworpen om u te helpen bij het beheren van uw IT-infrastructuur op een efficiënte manier. Het systeem is geïntegreerd met al uw software systemen, zodat u gemakkelijk alle loggegevens kunt verzamelen en analyseren in één dashboard. Zo heeft u altijd een volledig beeld van de status van uw systemen, waar u ook bent. Sherlock biedt ook de mogelijkheid om alerts in te stellen op basis van zakelijke kpi’s. Zo kunt u 24/7 proactief reageren op kritieke punten en voorkomen dat uw kpi’s in gevaar komen. Met Sherlock houdt u dus altijd de controle en kunt u snel en efficiënt ingrijpen wanneer dat nodig is.

Hulp bij implementatie

Wij begrijpen dat het implementeren van een nieuw IT-systeem een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en begeleiding tijdens het implementatieproces. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen en om u te adviseren over de beste manier om Sherlock in te zetten voor uw bedrijf. Wacht niet langer en maak gebruik van de krachtige mogelijkheden van Sherlock om uw IT-landschap te beheren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Sherlock uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Niet alleen invloed op het landschap

En vergeet niet, de voordelen van Sherlock zijn niet alleen beperkt tot uw IT-landschap, maar hebben ook impact op uw gehele bedrijfsvoering. Dankzij de monitoring tool kunt u immers proactief inspelen op veranderingen en kansen die zich voordoen. Dit kan leiden tot verbeterde prestaties en een grotere concurrentiepositie in de markt.

Meer over Sherlock

Wil je meer weten over Sherlock? Onze collega’s Bart (CAPE) en Yuri (Carthago) vertellen je er graag meer over in deze video!

Whitepaper

Samen met CAPE Groep hebben we een whitepaper opgesteld waarin we haarfijn de details en voordelen van Sherlock uitleggen. 

Samenvatting:

Inhoud van blog