SAST Tools vergelijking

SAST tools vergelijken? Download ons whitepaper!

Om een softwareapplicatie te scannen op security kwetsbaarheden middels een security scan kan gebruik gemaakt worden van zo geheten Static Application Security Testing (SAST) tools. Doordat er veel verschillende SAST tools beschikbaar zijn is er altijd de terugkerende vraag: ‘‘Welke SAST tool past het beste bij mijn situatie?’’

Om deze keuze te kunnen maken is een goede vergelijking van de verschillende tools erg belang- rijk. Zo is het aannemelijk dat niet elke tool bij jouw specifieke situatie past. Om deze reden is het erg belangrijk om de voor jou geschikte SAST tool te kiezen. Om hier een goede keuze in te kunnen maken heb ik dit whitepaper opgesteld waarin ik jou duidelijk ga maken hoe je SAST tools het beste met elkaar kan vergelijken.

Dit alles zodat jij na het lezen van dit whitepaper antwoord kan geven op de vraag: Hoe kunnen SAST tools het beste worden vergeleken?

Deel via:

LinkedIn
WhatsApp
Email

Voer uw mailadres in voor het whitepaper:

*Wij houden (net als jij) niet van spam. Als we er al voor kiezen je te mailen zal dit alleen met voor jou relevante content zijn vanuit Carthago. Je mailadres is alleen voor Carthago zichtbaar.