Auxzenze

Opvangen piekvraag naar ontwikkelexpertise

Over Auxzenze

Auxzenze is een specialist in ICT-infrastructuur en helpt bedrijven zowel in advies, de inrichting en beheer van netwerk- en systemen. Auxzenze levert ook monitoringsystemen om de performance en KPI’s van uw systemen te bewaken. Naast monitoring software heeft Auxzenze CheeseIT ontwikkeld, een PIS (Proces Informatie Systeem) voor de kaas-industrie.

"Specialist in ICT-infrastructuur"

De vraag

Aan het woord is Marco Schenk, Operationeel Directeur Auxzenze

“De doorontwikkeling van ons product CheeseIT doen we in eigen huis zodat we klanten de optimale ondersteuning kunnen bieden bij vragen of wensen. Zo zijn we voortdurend bezig om het product aan te passen aan de wensen en behoeften van de markt, onze klanten. Omdat de vraag niet een continue stroom is en er dus pieken zijn, maken we gebruik van de ‘Flexibele Schil’ van Carthago waardoor we op ieder moment hun expertise kunnen inzetten wanneer het nodig is. Dan is het prettig dat het ingewerkte medewerkers zijn die direct productief zijn. Carthago helpt ons op die manier, is flexibel, zit in de buurt en levert goede kwaliteit.”

"Doorontwikkeling CheeseIT"

Het resultaat

“Carthago ICT heeft aanvullende functionaliteit ontwikkeld voor Auxzenze zodat tijdig invulling gegeven kan worden aan de wensen van haar klanten. Tevens heeft Carthago een bijdrage geleverd aan het professionaliseren van de ontwikkelomgeving. Zo hebben we in Carthago een prettige IT-partner die dichtbij is en ons helpt als het nodig is.”

"Aanvullende functionaliteit"