AXS ICT

Portaal voor Coworking Spaces

Over AXS ICT

AXS ict is gevestigd in de Rotterdam Science Tower en is ontstaan uit een interne ICT-afdeling. Hun standpunt is dat ICT geen doel op zich is, maar een hulpmiddel moet zijn om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. AXS ict neemt hun klanten alle ICT zaken uit handen én meer. Zij adviseren erover, organiseren het en lossen eventuele problemen op. AXS ict richt zich op het MKB en op Coworking spaces/ Communities. Coworking spaces stimuleren ondernemerschap, innovatie en de onderlinge samenwerking tussen de gevestigde bedrijven door het bieden van de juiste faciliteiten. Het is dus belangrijk en fijn dat alles in het pand goed werkt, waaronder ICT. Geen gezeur met het internet, netwerk of printers. Een beheerder van een space heeft normaal gesproken de handen vol aan het bouwen van een community en de tevredenheid van de huurders. Met AXS ict heb je in een Coworking space geen omkijken meer naar ICT.

"Met AXS ict in een Coworking space geen omkijken meer naar ICT"

De vraag

AXS ict wil gebruikers van Coworking spaces een portaal bieden waar ze ICT faciliteiten aan & uit kunnen schakelen. Zoals technisch beheer, toegang tot het Wifi netwerk en printers. Dit moest een portaal zijn wat precies aansluit bij de werkwijze van de gebruikers, flexibel en makkelijk in gebruik.

"Aansluiten bij de werkwijze van de gebruikers"

Het resultaat

Een optimaal werkend portaal, bugvrij opgeleverd en met tevreden gebruikers. Met een technische basis van een slimme, moderne en flexibele architectuur, secure geprogrammeerde software, inventief en eenvoudig te wijzigen. AXS ict zal de komende jaren verder groeien binnen de community spaces en het huidige portaal is perfect schaalbaar en makkelijk uitbreidbaar met meer functionaliteit.

"Optimale basis voor verdere groei"