Paula’s Choice

Alle data overal én tijdig beschikbaar

Over Paula’s Choice

Al meer dan drie decennia doet Paula Begoun wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Lang voordat ze haar eigen producten formuleerde, was Paula zelf een consument geplaagd door puistjes en eczeem – wanhopig op zoek naar producten die haar huid zouden verbeteren. Toen al begon haar levenslange carrière van onderzoek doen en effectieve producten formuleren. Vandaag de dag heeft Paula’s Choice een van de meest robuuste, wetenschappelijk onderbouwde fundamenten gelegd in de beauty-industrie. En wereldwijd succesvol en sterk groeiend.

"De beste huid van je leven begint hier"

De vraag

Vanuit Paula’s Choice USA was men in verband met de Brexit op zoek gegaan naar een logistieke partner in het Verenigd Koninkrijk. Daar heeft Paula’s Choice ook een eigen magazijn gerealiseerd. Voor het optimaal laten aansluiten van de verschillende IT systemen in USA, VK en Europa zocht men hiervoor een ervaren leverancier.

"Optimaal aansluiten van de verschillende IT systemen"

Het resultaat

Om de systemen goed te koppelen is men vervolgens op zoek gegaan naar een ervaren en slagvaardige organisatie met ervaring in Rabbit MQ. Via het Microsoft partner platform kwam men bij Carthago ICT uit. Sinds de start hebben we in goede samenwerking met de ontwikkelafdeling van Paula’s Choice zelf (in Nederland maar ook in de USA) een succesvol koppelvlak gebouwd tussen reseller en centrale organisatie. Dit beviel zo goed dat men hetzelfde koppelvlak voor de USA-koppeling heeft geïmplementeerd. Naast het koppelvlak heeft Carthago ICT een dashboard ontwikkeld waar berichten tussen de verschillende services en applicaties kunnen worden ingezien. Het dashboard dient voor monitoring, overzicht en om veel voorkomende herstelacties uit te kunnen voeren. Carthago is verantwoordelijk voor de architectuur van het dashboard. Inmiddels is er een mooi partnership ontstaan waarin Carthago en Paula’s Choice samen op trekken

"Succesvol koppelvlak en dashboard"