Company Meeting Carthago bij de Twentsche Foodhal

De company meeting van Carthago Hengelo was deze keer bij de Twentsche Foodhal. De foodhal hanteert een leuk concept waarbij er gerechtjes besteld kunnen worden bij de vele mini-restaurantjes met bijv. Indisch, Koreaans en Hollands eten. Voor ieder wat wils. En dankzij het mooie weer konden we eerst uitgebreid bijpraten op het terras.

Eens per kwartaal komen we als collega’s bij elkaar om bij te praten, waarbij we ook inzage geven in wat er bij klanten speelt, hoe de cijfers er uit zien en wat we aan activiteiten en evenementen gaan organiseren.

Ook is er altijd aandacht voor kennisdeling vanuit ‘Talent & Expertise’, soms door externe sprekers. Deze keer heeft Norbert Kerkdijk van CloseSure ons bijgepraat over testautomatisering. De sfeer en de locatie waren top! Om je een beeld te geven hebben we dit vast laten leggen in de volgende korte impressie.

Samenvatting:

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »