J-Fall 2018

Donderdag 8 november was het weer zo ver. Dè conferentie voor Java-ontwikkelaars binnen Nederland: J-Fall. Na wat georganiseerde chaos bij binnenkomst (rijen gesorteerd per voornaam…) kon men weer bij allerlei stands langs van diverse bedrijven. En natuurlijk; verschillende presentaties en workshops bijwonen over de meest actuele ontwikkelingen binnen de wereld van Java. Bij de opening zat de sfeer er al direct goed in met een bombastisch drum-optreden en T-shirts die met kanonnen het publiek in werden geschoten. Het aanbod liep heel wat uiteen; van psychotische AI tot psychologische evaluaties via code naar gewoon hands on coderen met Kotlin. Uiteraard was er ook af en toe een pauze ingepland zodat de bezoekers op hun gemak de stands konden aflopen op zoek naar goodies of gewoon even konden bijpraten met wat koffie en sandwiches.

De presentaties zullen binnenkort te zien zijn op de NLJUG channel op YouTube. Wie van plan is om een aantal presentaties te kijken moet zeker “Java Functional Programming Idioms” niet missen, gepresenteerd door de altijd vermakelijke Venkat Subramaniam. Op de NLJUG website is een lijst samengesteld van de 10 best beoordeelde presentaties van J-Fall. Daarnaast zijn “Java Modularity: The Year After” (Sander Mak) en “Quantom Computing: Mind-bogginly weird!” (Roy van Rijn) interessante/vermakelijke aanraders.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »