Agile security meetup #1 – Carthago ICT en Closesure

Op dinsdag 21 mei 2019 hebben Carthago ICT en Closesure de eerste security meetup georganiseerd. De opkomst was goed, er waren ongeveer 25 geïnteresseerden op deze meetup afgekomen.

De eerste sessie werd verzorgd door onze gastspreker Henry Meutstege. Hij is zelfstandige en vertelde een mooi verhaal over de ‘mindset van de hacker’. Vervolgens vertelde collega Joop een interessant verhaal over security testen op lokale ontwikkelstations en op de CI server. Als laatste gaf collega Jop een goed inzicht in het Security Knowledge Framework en de ASVS.

Kortom een geslaagde avond.

Samenvatting:

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »