Carthago Conf#001

Afgelopen 4 februari was de eerste Carthago conferentie een feit! Met 5 sprekers over hele diverse onderwerpen. Vooraf aan de conferentie hebben we gezellig met elkaar gegeten waarna de aftrap plaats vond. Elke spreker had een presentatie van 15 a 20 minuten voorbereid met aan het einde ruimte voor vragen. Zowel tijdens als in he vragen moment werden leuke betrokken vragen gesteld. Het programma was als volgt:

Roel van Os – Python batteries included
George Harbers en Timo Meijer – Android 101
Albert de Graaf – Getting started with IoT
Hugo Nijhuis – Event sourcing
Björn le Fèvre – PI BTCD

Het idee voor de conferentie is ontstaan na aanleiding van onze cursus kennisdeling in september vorig jaar. Het is leuk als de opgedane kennis ook in de praktijk gebracht kan worden. De setting van de conferentie moest zo informeel mogelijk, dit maakt het mogelijk dat iedereen kan oefenen met het presenteren.

Het resultaat, een aantal erg leuke en diverse presentaties! Het concept is zeker voor herhaling vatbaar.

Samenvatting:

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »