Carthago Reünie

De reünie, wat bijzonder was het! 20 Jaar geleden had ik niet kunnen bevroeden dat er nu zo’n leuk, volwassen en mooi bedrijf zou staan. Het is ook een gekke gedachte dat een naam die je bedenkt voor een bedrijf voor veel mensen een begrip is geworden. Ik ben er best trots op als aandeelhouder nog steeds deel uit te mogen maken van het bedrijf.

En wat was het leuk om zoveel mensen weer te ontmoeten die nu werkzaam zijn bij Carthago, maar ook veel die dat in het verleden waren. Zoals Adrian Allamby uit Zuid-Afrika, die ik in 1999 bij Interpay plaatste en daar nog steeds werkt. Of Dinand Ebbinge die toch ook alweer 15 jaar geleden bij ons als account manager werkte. Of Arnoud, Jasper, Raymond, noem maar op. Maar ook de huidige toppers van wie er ook collega’s zijn die al heel lang bij Carthago ICT horen. Fijn te horen dat het ze goed gaat. Ik heb genoten van de reünie en bedank de organisatoren.

Ruud Mulder, oprichter en aandeelhouder Carthago ICT.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »