Carthagers bedankt!

Met het einde van het jaar in zicht, is het tijd om al onze medewerkers enorm te bedanken voor alle inspanningen in 2020. Traditioneel doen we dit met een uitbundig eindejaarsdiner voor collega’s inclusief partners. Dat kan dit jaar natuurlijk niet, dus doen we het anders. Maar de intentie is onveranderd!

Het gezamenlijke diner maakt dit jaar plaats voor een gezellige variant in familiekring. De medewerkers krijgen de mogelijkheid om heerlijk eten thuis te laten bezorgen. Daarnaast laadt het managementteam deze dagen de auto’s vol om eindejaarsgeschenken persoonlijk bij de medewerkers langs te brengen, om zo samen het jaar goed af te sluiten. Een pakket gevuld met heerlijkheden, een cadeaukaart en nog meer. Lekker eten bestellen, een goed gevuld pakket en ontspannen tijdens de feestdagen. Laat 2021 maar komen!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »