9 nieuwe collega’s!

Welkom bij Carthago!

Een prachtige mix van maar liefst 9 nieuwe medewerkers én stagiairs zijn gisteren (of iets eerder vorige maand) begonnen. Geweldige energie en aanstekelijk enthousiasme brengen ze mee, helemaal goed!

Ze gaan zich o.a. bezig houden met software ontwikkeling, IT security en UX/UI. Iedereen kan direct meedraaien binnen de projectteams, een vliegende start voor alle 9. Ze zijn op het juiste moment gestart want ze kunnen allemaal mee met ons weekendje weg later deze maand..😊

Wij wensen Famke van Meurs, Jasper Sijgers, Dennis Driessen, Bram Westenberg, Tiemen Wierda, Floyd Butselaar, Bart de Groot Martijn Schuitert en Wibren Wiersma heel veel groei, plezier en succes toe.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »