Cloud trainingen

Ieder jaar organiseert ons Talent & Expertise Team een gezamenlijke training voor alle medewerkers. Het onderwerp voor de training van dit jaar was Cloud Deployment & Migration.

Vorige week was de laatste trainingsdag. Tijdens deze tweedaagse training zijn o.a. diverse cloud concepten, services, migraties en continues delivery besproken. De tweede dag stond er een heuse Cloud Migration Hackathon op het programma, waarin diverse teams uitgedaagd werden om een stuk software, geïnstalleerd op IaaS, te migreren naar een PaaS cloud technologie. De uitkomsten en variaties in de uitkomsten waren verassend. Het was goed om te zien hoe een aantal ervaren ‘cloud’ collega’s de minder ervaren collega’s coachten, zodat elk team uiteindelijk een succesvolle migratie opdracht heeft uitgevoerd. Kortom een mooie basis om de cloudexpertise en -kennis binnen Carthago naar een (nog) hoger niveau te brengen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen blijven adviseren & begeleiden om cloudtechnologie in te bedden in hun organisaties. 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »