Company meeting Q1 2021

Elk kwartaal houden we een company meeting, vorige week was de eerste van 2021. Altijd weer een prettige manier om collega’s op de hoogte te brengen over de ontwikkelingen binnen Carthago, gezellig bij te praten én een spelletje met elkaar te doen. En dat gaat er vrij fanatiek aan toe 😊!

In normale tijden huren wij dan een leuke locatie af en dineren we met z’n allen. Nu dat niet mogelijk is, krijgt iedere medewerker de mogelijkheid om thuis eten te laten bezorgen voor alle aanwezige huisgenoten. Met een goed gevulde maag startte de company meeting. Het eerste half uur was voor de vestiging Midden & Oost apart. Vervolgens begon het gezamenlijke gedeelte, waarin de cijfers over 2020 werden gedeeld, de ambitie voor 2021 werd uitgesproken en verschillende collega’s de ontwikkelingen in hun vakgebied presenteerden. Bijzonder leerzaam!

Na deze digitale vergadering werd het écht spannend; Bingo! Met veel leuke prijzen te winnen. Een gezellig ouderwets spel maar op een moderne manier uitgevoerd. Dit werd subliem begeleidt door onze eigen en volstrekt onafhankelijke Bingo Master; Marcella de Boer

We bedanken alle Carthagers voor hun geweldige (en fanatieke..) bijdrage deze avond en wij kijken alweer uit naar onze volgende gezamenlijke activiteiten.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »