Weer 2 nieuwe Carthagers!

Op 1 juli zijn Marijn Koel en Tavet Takesian bij ons in dienst gekomen, ze gaan aan de slag als Software Engineer.

Twee enthousiaste en ambitieuze jonge kerels die hun energie bij Carthago goed kwijt kunnen. Marijn is in dienst gekomen nadat hij zijn stage en afstudeerperiode bij ons had afgerond.

Marijn: “Binnen Carthago heerst een prettige werksfeer en is er altijd een leuke uitdaging te vinden. De komende tijd werk ik nog een aantal uur aan een project waar ik ook aan heb gewerkt tijdens mijn stage en ben al aan de slag in een project voor het vernieuwen van een bestaand product. Ook heb ik al 2 dagen cloud training gehad, direct vol aan de slag!”

Tavet: “Op mijn eerste dag bij Carthago ICT ben ik goed ontvangen. Ik heb met collega’s gesproken over de verdeling van de verschillende teams en het team waar ik zelf in zit. Ook is mij veel uitgelegd over Carthago zelf. Naast de sfeer en de collega’s vond ik het inwerken al erg leuk. Ik heb een goed beeld gekregen van hoe het systeem waarop ik ga programmeren functioneert. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan! 

Wij zijn blij met Marijn en Tavet en wensen beide heren ontzettend veel succes binnen Carthago!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »