Making-of, filmen bij Paula’s Choice in Amersfoort.

‘The best skin of your live starts here’, dat is de bekende slogan van Paula’s Choice. 30 jaar geleden gestart in de Verenigde Staten door Paula Begoun en tegenwoordig wereldwijd succesvol en sterk groeiend. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, een energieke, vooruitstrevende en dynamische e-commerce organisatie.

We zijn bezig met het opnemen van een reeks klantcases. Vandaag waren wij bij Paula’s Choice voor het interviewen van Rober Kaizer , Senior Director Finance & Operations. We hebben het gehad over hun wensen, de samenwerking met Carthago en de mooie resultaten die geboekt zijn.

Deze en meer nieuwe klantcases zijn vanaf vrijdag 26 maart te bekijken op onze nieuwe website. Dus nog heel even geduld!

De klantcase inclusief filmpje zijn hier te bekijken.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »