Carthago Oost gaat verhuizen

Wij groeien eruit!

Door het groeiend aantal collega’s is ons huidige pand te klein geworden. Daarom gaan we binnen Hengelo verhuizen naar een nieuw pand!

Na een grondige zoektocht in Hengelo en omgeving hebben we onze ideale locatie gevonden. Begin juli pakken we onze spullen op en dan is de verhuizing een feit. De afgelopen weken is er al ontzettend veel geklust, ook op diverse zaterdagen door onze eigen medewerkers (toppers!). Er zijn o.a. vele m3 geverfd, de vloer is gelegd, muurtjes zijn geplaatst en er wordt druk gewerkt aan onze eigen bar. En hangt het door onze collega’s geschilderde schilderij van de Carthago olifant, al op een nieuwe plek.

Hou ondertussen onze berichten in de gaten voor meer verhuisupdates…!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »