Welkom Desi Balk

Tijdens de afstudeerstage van Desi voor de opleiding HBO-ICT Software Engineering (Saxion Enschede) heeft Desi samengewerkt met Carthager Tavet Takesian. Tavet zag toen al de potentie en tipte onze recruiter Shila.  

Desi werd uitgenodigd voor een gesprek en ook wij werden enthousiast. Het contract was snel getekend en ondertussen is ze al aan de slag binnen Carthago met de Cursisten Manager Portal.

Motivatie Desi: “Ik heb voor Carthago gekozen vanwege de gezellige sfeer en omdat je genoeg kansen krijgt om te leren, want dat is voor mij belangrijk”.

In haar vrije tijd sport Desi graag, ze houdt van koken en gamen en verzorgd graag haar planten. Wij wensen Desi veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »