Welkom Rico Kieboom!

Bijna afgestudeerd aan de HAN University (International Business en Management) én toch al een flinke lading relevante webdevelopment ervaring. Dat zegt veel over Rico en zijn ambitie.

Hij heeft tijdens zijn studie, stages en werkervaring ondervonden dat hij softwareontwikkeling bijzonder leuk vindt. Bij Carthago krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen en te groeien in kennis. In zijn vrije tijd is hij een fervent waterpoloër. We verwelkomen hem met veel plezier bij Carthago!

Hij kan direct aan de slag op een van onze projecten, waar hij de kans krijgt om in korte tijd met veel nieuwe dingen technieken kennis te maken.

We wensen Rico veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »