Welkom Suat Alkan!

Tijdens de studie erachter komen wat je écht leuk vindt en daar je werk van maken. In het derde jaar, van zijn opleiding Engineering, Design en Innovation aan de Hogeschool van Amsterdam, volgde Suat extra Informatica vakken. Het ontwikkelen van software sprak hem direct aan en toen was de keuze snel gemaakt. Hij heeft zijn HBO opleiding met succes afgerond en aansluitend gestart met een Bachelor opleiding Informatica aan de Open Universiteit.

Dit zegt veel over de motivatie en potentie van Suat en wij verwelkomen hem met veel plezier bij Carthago. In de afgelopen jaren heeft hij al ruime werkervaring opgedaan waardoor Suat als medior ontwikkelaar bij ons aan de slag is gegaan. Hij is al gestart op een van onze projecten voor een nieuwe opdrachtgever.

We wensen Suat veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »