Company meeting

Company meeting Carthago🍕

Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar, eten we lekker (dit keer o.a. versgebakken pizza ) en hebben we o.a. de kwartaalcijfers besproken, updates van o.a. recruitment, HR & marketing, de details van de weekendjes weg in juni zijn gedeeld, nieuwe medewerkers hebben zich voorgesteld en hebben we de nieuwe werkwijze van onze teams besproken. En last bus not least… afgesloten met een gezellige borrel. 

De company meetings zijn waardevolle bijeenkomsten om info te delen en met elkaar bij te praten. 

Ben jij er ook bij tijdens de volgende company meeting? Bijvoorbeeld als onze nieuwe Fullstack developer of Junior java developer? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures en wie weet, tot dan! 😉

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »