Eindejaarsdiner 2022

Zaterdag 10 en zondag 11 december was het dan eindelijk weer zo ver; het Carthago eindejaarsdiner. Eindelijk, want het jaarlijkse eindejaarsdiner (in december) heeft al heel wat jaren op zich laten wachten door de corona beperkingen. Waar we in april van dit jaar het diner van 2021 hebben ingehaald was het nu dan toch echt tijd: het oude vertrouwde eindejaarsdiner in: december!

Tijdens dit diner blikken we terug op het (bijna afgesloten) jaar. Dit doen we samen met onze collega’s, maar ook met de aanhang van deze Carthagers! Dit als bedankje dat we hun partner het hele jaar mogen lenen… 😉

Locatie midden heeft dit jaar Residence Rhenen uitgekozen voor het eindejaarsdiner.

Locatie oost heeft een bezoek gebracht aan restaurant de Willemsberg in de Lutte.

Kerstpakket

Ook niet geheel onbelangrijk, het kerstpakket! Tijdens het eindejaarsdiner heeft iedereen hun kerstpakket gekregen + een (erg lekkere) doos bonbons. 

Samenvatting:

Traditiegetrouw was het ook deze december weer tijd voor het Carthago Eindejaarsdiner

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »