Carthago is FD Gazelle 2022

We zijn trots te mogen vermelden dat we net als vorig jaar weer 1 van de FD Gazellen zijn van 2022. Carthago ICT B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie middel 🎉

Met grote dank aan onze trouwe en nieuwe klanten hebben wij dit mooie resultaat kunnen behalen!

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer financieel gezond zijn, groei in aantal medewerkers, omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Op 22 november gaan wij de Award in Amsterdam met enige trots ophalen!

2021
Oktober 2021
Nominatie
Nominatie FD Gazelle 2021
Maart 2022
Uitreiking
Prijsuitreiking FD gazelle

In de FD Gazelle editie van 2021 is Carthago ICT voor het eerst in de prijzen gevallen in de categorie snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie middel.

2022
Oktober 2022
Nominatie
Nominatie FD Gazelle 2022
Carthago is fd gazelle 2022
November 2022
Uitreiking
Uitreiking 2022

In 2022 is Carthago wederom in de prijzen gevallen. We zijn enorm trots op dit resultaat dat we met z'n alle hebben neergezet!

Meer informatie:

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer financieel gezond zijn, groei in aantal medewerkers en een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Wij zijn enorm trots dat wij zo gegroeid zijn in het aantal medewerkers de afgelopen jaren. Ook meewerken aan deze groei? Wij zijn hard op zoek naar nieuwe medewerkers! Bekijk onze openstaande vacatures.

Carthago is FD Gazelle 2022

Samenvatting:

Carthago ICT is net als in 2021 in de prijzen gevallen als FD Gazelle!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »