Filmavond bij Carthago

Bij Carthago vinden we het belangrijk dat onze collega’s ook de ruimte en tijd krijgen om te kunnen ontspannen na een werkdag. 

Zo hebben onze collega’s van de Carthago Activiteiten Commissie een filmavond georganiseerd op kantoor. Het was een gezellige filmavond op kantoor met veel popcorn🍿 

🎬 De filmkeuze was dit keer: Ghostbuster Afterlife. 

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗴𝗲𝗻𝗿𝗲? 
👽 – Science fiction
🤣 – Comedy 
👻 – Thriller 


Carthago Activiteiten Commissie

De filmavond is één van de vele activiteiten die onze activiteiten commissie organiseert. Deze commissie, voor & door collega’s organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals: een BBQ, escaperoom, LAN party, Bordspel middag & nog veel meer!

Op deze manier stimuleren wij onze collega’s om het naast hard werken vooral ook erg gezellig te hebben, tijdens & na het werken!

Werken bij Carthago wat voor jou? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures!

filmavond bij Carthago

Samenvatting:

De filmavond op locatie Hengelo was een succes. Onze collega's hebben gezellig met zijn alle Ghostbusters gekeken onder het genot van; verse popcorn! 😍🍿

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »