Fullstack Developers opgelet! 🚨

Een geweldige plek om te werken, dat is werken bij Carthago! Ben jij een Fullstack Developer en op zoek naar innovatieve projecten, gezellige collega’s en veel groei? Dan is Carthago ICT de plek voor jou!

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties en interessante projecten. Carthago investeert veel in scholing, top arbeidsvoorwaarden, leuke socials en biedt alle ruimte voor groei. 

Ben jij een Fullstack Developer die op zoek is naar organisatie met een open bedrijfscultuur, korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om jezelf te zijn? Kijk dan eens naar onze vacature:  Fullstack Developer of kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld omtrent onze top arbeidsvoorwaarden) op onze werken bij pagina.

Graag maken we kennis!

Wat doen wij

In de afgelopen 20 jaar zijn we uitgegroeid naar een specialist in softwareontwikkelingsecurity, cloud en architectuur. Wij adviseren klanten, realiseren de voorgestelde oplossingen en wanneer gewenst nemen we deze in beheer. 

Voor wie

We werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Een diversiteit aan organisaties, die flinke eisen stellen aan onze dienstverlening, verwachten dat wij proactief meedenken en zonder onaangename verrassingen achteraf. 

Op welke manier

Wij werken door middel van projecten, co-development en via detachering. Door onze gevarieerde werkwijze in combinatie met opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren is er altijd een passende opdracht te vinden die aansluit op jouw kennis en interesse! 

Wij zijn op zoek naar jou!

Dus ben jij een Fullstack Developer die op zoek is naar een leuke afwisselende baan bij een organisatie met een open bedrijfscultuur, met korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om te groeien en jezelf te zijn? Kijk dan eens naar onze vacature: Fullstack Developer of neem contact met ons op!

Samenvatting:

Een geweldige plek om te werken, dat is wat wij van Carthago ICT jou willen bieden! Dit doen wij voor zowel de ervaren developers als voor de developer die net aan zijn carrière begint.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »