Welkom Rijk-Jan en Ramon!

Op 1 maart zijn er 2 nieuwe medewerkers gestart: Rijk-Jan van de Scheur en Ramon Wind.

Rijk-Jan gaat als junior marketeer aan de slag. Hij heeft recent de studie Communicatie en Multimedia Design (CMD) afgerond aan de HAN in Arnhem. Hij heeft voor deze studie gekozen omdat hij hier zowel zijn creativiteit als zijn analytische blik in kwijt kon. Deze studie heeft hij gecombineerd met een minor in sales.  Rijk-Jan brengt al vrij veel relevante ervaring mee vanuit diverse stages. De komende periode zal hij vooral focus leggen op de website en andere online kanalen. 

Rijk-Jan heeft voor Carthago gekozen door de meerwaarde die de dienstverlening van Carthago biedt voor haar klanten. En zoals hij zelf zegt: “Misschien wel de belangrijkste reden om voor Carthago te kiezen is de mensgerichte organisatie. Dat is een garantie voor veel werkplezier!”

Ramon gaat aan de slag als medior developer.

Nadat Ramon 8 jaar bij zijn vorige werkgever heeft gewerkt, was Ramon toe aan een nieuwe uitdaging. Halverwege vorig jaar kwam Ramon in zijn zoektocht bij Carthago en hij kreeg meteen een goed gevoel door de prettige kennismaking en wat er besproken werd. “De afwisseling van het ontdekken van nieuwe technieken en het werken in verschillende teams lijkt me interessant en uitdagend”, aldus Ramon. Hij is al ingezet op een project en kan direct aan de slag met zijn ambitie.

Wij wensen zowel Rijk-Jan als Ramon heel veel succes, plezier én groei toe!

Het laatste nieuws: