Welkom: Rik Bentsink

Op 11 April is er weer een nieuwe werknemer begonnen bij Carthago, Rik Bentsink!

Rik Bentsink versterkt sinds 11 april Carthago , in de functie van Senior Software Engineer. Rik is door het aanstekelijke enthousiasme van twee van onze collega’s geïnteresseerd geraakt in Carthago. Dank daarvoor Sieto en Bjorn! Deze drie heren hebben eerder met elkaar samengewerkt en dat beviel zo goed waardoor Rik nieuwsgierig was geworden naar het werken bij Carthago. 

Om te onderzoeken of dit aanstekelijke enthousiasme over Carthago terecht was besloot Rik het gesprek aan te gaan, en toen kon hij er echt niet meer om heen… Zijn vermoeden werd bevestigd en Carthago paste perfect bij hem! Hij geeft aan vooral de persoonlijke aanpak en bedrijfscultuur erg te waarderen. Dit in combinatie met de mogelijkheid zowel interne projecten als detachering met elkaar te combineren zorgt voor een erg aangename afwisseling in werkzaamheden waar Rik naar op zoek was. Hierdoor heeft hij er al het vertrouwen in zich nog verder te kunnen gaan ontwikkelen, kennis te delen en onderdeel te zijn van Carthago. 

Iets anders wat Rik zijn keuze voor Carthago hoogstwaarschijnlijk ook wat makkelijker heeft gemaakt is het feit dat hij erg veel van bordspellen houdt, wat dat betreft zit die bij Carthago helemaal op zijn plek. De (bord)spelfanaten zijn namelijk goed vertegenwoordigd binnen Carthago, zo bleek ook weer tijdens de laatste editie van onze LAN & Boardgame dag.

Werken bij

Ook deel uitmaken van het aanstekelijke enthousiasme van Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

(ook als je niet van bordspellen houdt😉)

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »