Welkom Yuri en Renske!

Yuri gaat aan de slag als junior software engineer. Hij heeft aan de universiteit van Twente Business & IT gestudeerd. Hij is enorm enthousiast gemaakt door twee collega die al bij Carthago werken, hij kon echt niet meer om ons heen! Zo vertelde beide hem dat Carthago vooral een interessant bedrijf is om te werken. De werksfeer is erg open en leuk en tijdens de gesprekken die Yuri met ons gehad heeft kwam dit ook heel duidelijk naar voren volgens hem, de eerste indruk was dus meer dan goed!

Renske gaat ons User Experience (UX) team versterken. Ook zij is enorm enthousiast gemaakt door onze UX Designer Nadia. Renske heeft industrieel ontwerp gestudeerd aan de universiteit van Twente en hoopt de combinatie tussen techniek en creativiteit ook bij Carthago te vinden. Na drie gesprekken was de klik er zowel voor Renske als voor haar collega’s en zodoende is zij 1 april gestart! De doorslaggevende factor voor Renske waren de verschillende projecten en de leuke werksfeer. Renske kijkt al reikhalzend uit om haar collega’s beter te leren kennen, onder andere tijdens 1 van onze uitjes!

Namens heel Carthago, welkom! Wij wensen jullie beide veel succes maar vooral ook plezier en groei toe!

Samenvatting:

Op 1 april zijn er 2 nieuwe medewerkers gestart: Yuri en Renske.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »