Aftermovie: Digital Business Festival 2023

Het Digital Business Festival was een groot succes!

Dit event stond in het teken van de digitale transformatie van Nederland. Digital Business Festival is hét event voor bedrijven die willen beginnen aan de digitale transformatie of er midden in zitten.

We hebben veel geleerd, gelachen en genetwerkt. Wil je een impressie krijgen van deze fantastische dag? Bekijk dan hier de aftermovie. 🎥

Digital Business Festival

Samenvatting:

DBF stond in het teken van de digitale transformatie van Nederland. Digital Business Festival is hét event voor bedrijven die willen beginnen aan de digitale transformatie of er midden in zitten.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »