Welkom: Bas Diks

Ik ben Bas, 48 jaar oud, getrouwd met Kim en vader van 3 zonen (waarvan Jorik inderdaad bij Carthago werkt). In mijn vrije tijd wandelen we graag met onze hond Binky, kijk ik series en films of speel ik op de Switch. Maar mijn grootste hobby is toch bierbrouwen en proeven. Nieuwe biertjes moeten getest worden, dus als je interesse hebt mag je altijd langslopen!

Ik heb hiervoor voor diverse productorganisaties gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging. Weer op zoek naar een niet te groot bedrijf waar iedereen elkaar kent, maar ook waar nieuwe technologieën worden gebruikt. Waar je kunt sparren met collega’s, maar ook flink gelachen kan worden.  

Dankzij Jorik hoorde ik al een tijdje wat voor soort organisatie Carthago is en werd enthousiast om er te solliciteren.

Na mijn eerste week kan ik zeggen dat Carthago volledig aan mijn verwachtingen voldoet en ben ik blij dat de verhalen die verteld ook op waarheid gebaseerd zijn.

Samenvatting:

Onze nieuwe medewerker Luke stelt zich graag aan je voor in deze post! Hij vertelt meer over zichzelf, waarom hij voor Carthago heeft gekozen en waar hij mee aan de slag gaat bij ons.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »