Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf. 

De winnaar van dit toernooi mag de felbegeerde dart trofee een jaar lang laten pronken op zijn of haar kantoor. 

Wat is de Carthago Open Darts Master?

Tijdens de Carthago Open Darts Master bepalen we voor eens en altijd (iniedergeval voor het komende jaar) wie de beste darter is bij Carthago! De winnaar neemt de felbegeerde dart trofee mee naar zijn of haar standplaats vestiging!

Vorige edities

2023
31 maart
Open Darts 2022

One hundred and eeeeeighty Vorige week was het weer tijd voor het jaarlijkse Carthago ICT dart toernooi! De strijd der (dart)titanen barste dit keer los in Veenendaal. Samen met onze collega’s van de CAPE Groep zijn we de strijd aangegaan voor de felbegeerde Master of Darts beker!🏆 Ook dit jaar is de winst voor locatie midden Onze collega’s van locatie Hengelo kwamen met een doel; die beker, die gaat mee terug naar Hengelo! Maar hier wist Martijn Roosenboom een stokje voor te steken met zijn winst.

2022
17 Maart
Open Darts 2022

Eindelijk kon er weer gestreden worden om de felbegeerde titel van de Carthago Open Darts Masters, alweer de 9e editie! De afgelopen 2 jaar was dat door corona niet mogelijk, dus het was de hoogste tijd om weer met elkaar de strijd aan te gaan.

De Carthago dartsliefhebbers verzamelden zich in Hengelo voor een lekkere maaltijd, gezelligheid maar vooral: een flinke pot darten. Deelnemers werden verdeeld in poules en na een avond fanatiek darten stonden er twee finalisten voor het dartbord. Een interessante finale want de directeuren van onze vestigingen in Oost en Midden gingen met elkaar strijden om de felbegeerde beker. Het bleef onduidelijk of beide heren in de finale stonden om hun darts talent of omdat ze altijd willen winnen…uiteindelijk mocht Bernhard Dam de beker in ontvangst nemen. De beker gaat een prominente plek krijgen bij Carthago Midden en de 10de editie zal volgend jaar daarom in Veenendaal plaatsvinden.

Een bijzonder geslaagde en gezellige avond, goed georganiseerd door diverse collega’s.

 

2019
27 maart
Open Darts 2019

Op woensdag 27 maart vond het darttoernooi Carthago Open Darts Masters plaats, waarin de strijd door 12 deelnemers werd aangegaan voor de titel en uiteraard eeuwige roem.

Het format waarin we iedereen in één poule plaatsen is de vorige editie goed bevallen en daarom ook de reden om nu uit te gaan van één grote poule.

Na onze buik rond hebben gegeten is de strijd aangegaan op vier banen die deze keer 90 graden gedraaid stonden ten opzichte van de vorige keren. Alles is uit de kast gehaald om de regerende kampioen van de leg te brengen.

Op verzoek hebben we de puntentelling aangepast. Zo waren er twee punten te verdienen bij een winnaar volgens traditionele wijze, de bekende dubbel uit.

Er viel één punt te verdienen wanneer de winnaar op een alternatieve wijze werd bepaald. Dit gaf ons achteraf een mooi overzicht hoeveel dubbels er werden gegooid.

En dat bleken er toch meer te zijn dan ieder van te voren verwacht. En dat is natuurlijk altijd leuk!

Het was een avond vol verassingen. Veel partijen besloten met dubbels, meer partijen gewonnen dan verwacht en een grote verassing door Joel.

Hij wint een partij van de kampioen die daarvoor meerdere jaren ongeslagen is geweest. Joel, bedankt voor deze mooie wedstrijd.

Iedereen winnaar, al is het voor de onderlinge 50+ competitie, de vrouwen competitie, of de 30- competitie.

Uiteindelijk is er maar één echte winnaar van de avond en dit was misschien wel de minst grote verassing van de avond.

Ik hoop dat iedereen evenveel genoten heeft als de organisatie en we hopen op een mooie strijd volgend jaar!

 

Deelnemen aan ons Dart toernooi?

Bekijk onze openstaande vacatures!

 Copyright © 2023 Carthago-ICT – Sitemap – PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookies