Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst. 

Digital Business Festival

CSRD Event (2024)

Navigeren door de nieuwe europese CSRD wetgeving met CAPE & Carthago

Ons event wat op 21-03 heeft plaatsgevonden stond compleet in het teken van de nieuwe Europese CSRD wetgeving. Tijdens dit event stonden we met drie specialisten op het gebied van CSRD stil bij hoe je als bedrijf aan deze nieuwe wetgeving kan voldoen. 

Video afspelen

De digitale transformatie (2023)

In 2023 heeft de eerste editie van het Digital Business Festival plaatsgevonden. Dit is een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie. Het is gericht op  bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen. 

Tijdens deze eerste editie hebben wij onze bestaande klanten, maar ook een aantal (voor ons) nieuwe gezichten meegenomen in een programma vol inspiratie hoe je deze transformatie het beste kan aanpakken. 

Meer informatie over DBF

De digitale revolutie heeft een enorme impact gehad op bedrijven en industrieën over de hele wereld. We organiseren het Digital Business Festival omdat we geloven dat digitale transformatie cruciaal is voor het succes en de groei van moderne organisaties. We zagen dat veel bedrijven worstelden met het omarmen van digitale technologieën en het benutten van de kansen die ze bieden.

Met onze expertise en passie voor innovatie wilden we bedrijven inspireren en begeleiden bij hun reis naar digitale volwassenheid. We wilden een brug slaan tussen traditionele bedrijfsmodellen en de snel evoluerende digitale wereld, om zo organisaties te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiënter te werken en waarde toe te voegen aan hun klanten.

Ontstaan van het Digital Business Festival

Het Digital Business Festival is ontstaan vanuit de klantdag van Carthago, een vast moment in het jaar om onze klanten te bedanken voor de fijne samenwerking. En niet geheel onbelangrijk: om te vieren wat we samen hebben gerealiseerd!

2024
March 21
Sub Label
CSRD Event

Hoe om te gaan met de nieuwe Europese CSRD wetgeving? Bij deze vraag hebben we stil gestaan tijdens de tweede editie van ons Digital Business Festival. 

2023
26 september
Eerste editie van het Digital Business Festival
Het is zo ver!

Eindelijk! Na alle voorbereidingen is het tijd voor de allereerste editie van het Digital Business Festival.

 Deze eerste editie heeft plaatsgevonden op 26 september, 2023 in de Mauritskazerne te Ede.

1 Juni
Lancering DBF
Lancering van het Digital Business Festival
Digital Business Festival

Veenendaal, 1 juni – Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het allereerste Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie. Dit festival, georganiseerd in samenwerking met onze partners Carthago ICT en CAPE Groep, zal plaatsvinden op 26 september in Ede.

Verder lezen

2022
22 september
Klantevent Klarenbeek
Een kijkje achter de schermen bij de Formule 1

Een goede traditie binnen Carthago is het jaarlijkse klantevent! Deze dag staat de klant van Carthago centraal en willen we hem of haar bedanken voor de fijne samenwerking en vieren wat we gezamenlijk hebben neergezet. 

Tijdens dit event neemt een ambachtsman (of vrouw) ons mee in het ambacht wat deze persoon beoefent. Dit vanuit de gedachte dat softwareontwikkeling ook een echt ambacht is. 

Dit jaar was het tijd voor het ambacht fotografie, en niet de meest gemakkelijke vorm hiervan.. We kregen namelijk een inkijkje van Peter van Egmond (fotograaf voor o.a. red bull racing en Max Verstappen) in zijn mooie carrière als F1 fotograaf. 

Dit jaar hebben we het event voor het eerst georganiseerd samen met onze partner CAPE Groep.

Verder lezen

2021
31 Maart
CAPE en Carthago slaan handen in 1
CAPE neemt Carthago over
2019
11 Oktober
Steenfabriek, Losser
Klantendag 2019 - Steenfabriek Losser

De jaarlijkse klantendag van Carthago bestaat steevast uit een bezoek aan een ambachtsman of -vrouw die met passie over zijn/haar vak kan vertellen.

Het ‘Meet the Miller’ concept.

Deze editie begon bij Erve Hulsbeek, vanwaar we vertrokken in een oude franse stadsbus. Na deze toch werden we ontvangen door een medewerkster van de steenfabriek. Er volgde een rondleiding, deels met een treintje, over het terrein van de steenfabriek.

Deze middag zijn we een stuk wijzer geworden als het gaat om het winnen van klei, het verwerkingsproces in een logistieke keten, de stapsgewijze verbeteringen die de familie Osse heeft doorgevoerd en het zeer bijzondere bakproces in de ringoven. De reusachtige ringoven en het bijzondere proces om per kamer (als een lopend vuurtje) de stenen te bakken met kolen die van boven werden toegediend, waren indrukwekkend en heel interessant.

Na veilig teruggekeerd te zijn bij Erve Hulsbeek hebben we de dag afgesloten met een heerlijk diner waarbij er tussen onze gasten er ook weer interessante dwarsverbindingen bleken te zijn of ontstonden.

Kortom, een steengoed uitje!

2018
13 november
Whiskeystokerij, Ootmarsum
Klantendag 2018 - Whiskeystrokerij

Deze keer zijn we in de wereld van de whiskystokerij gedoken. We werden enthousiast ontvangen door stoker/eigenaar Gerard Velthuis en stoker/brouwer Roy Kroeze. Zij namen ons mee in de ontstaansgeschiedenis van de stokerij alwaar ze hun eigen alcohol maken en jenever/whisky stoken.
Naast een uitleg van het ambachtelijks stook proces hebben we het ook geleerd hoe je deze destillaten moet proeven.

Een korte toelichting vanaf hun website;
Twentse Whisky, de naam spreekt boekdelen. Gebrouwen en gedestilleerd in Ootmarsum, Noord-Twente en gerijpt en gelagerd op Twents eikenhout van meer dan 200 jaar oud. Dit geeft deze whisky een onmiskenbaar authentieke ‘eigen’ smaak: het Noord-Twentse coulisselandschap met haar houtwallen en haar rijke historie, gekoesterd in een uniek destillaat. ‘Twents eikenhout is voor Sculte goud’ is niet voor niets onze lijfspreuk: de uitgesproken karaktervolle smaak van onze whisky herbergt een schat aan regionale historie.

De Twentse Whisky van Stokerij Sculte uit Ootmarsum is met goud bekroond op de San Francisco World Spirits Competition.

“De smaak van de streek vatten in een destillaat, dat is de kunst”

Omdat Ootmarsum een rijke geschiedenis heeft en het een mooie stad is, hebben we voorafgaand aan de whiskyproeverij ons eerst laten rondleiden langs de historische plekken. Zo hebben we geleerd wat ‘Vlöggeln’ is en wie de ‘Poaskearls’ zijn.

Volgens onze gasten was het ‘Een leuke, smaakvolle en leerzame dag in het Twentse land’ en daar doen we het voor!

2017
21 september
Klantdag 2017 - Architect wederopbouw Enschede

Op 21 september hebben we onze jaarlijkse klantendag gehouden in de wijk Roombeek, Enschede. De vuurwerkramp en de wederopbouw van de wijk stonden centraal

The Miller was deze keer een van de architecten die betrokken is geweest bij het ontwerp van de wijk en specifieke woningen. een mooie dag die begon met een fietstocht en een fijne lunch. Na de rondleiding in de wijk en de toelichten van onze ‘Miller’ werd de dag afgesloten bij Kleinsman met een heerlijk diner.

(Omdat we vinden dat ons vak van software ontwikkeling ook een ambacht is, gaan we jaarlijks met onze klanten op bezoek bij een ambachtsman of -vrouw. Dit om er van te leren en omdat het interessant is.)

Organisatie

Het Digital Business Festival wordt georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep, twee toonaangevende spelers op het gebied van digitale transformatie en softwareontwikkeling. Door hun expertise te bundelen, zullen ze een ongeëvenaarde ervaring bieden aan de deelnemers, met als doel hen te helpen bij het navigeren door de complexe uitdagingen en kansen van de digitale wereld.

Carthago ICT

Carthago ICT is een vooraanstaand softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in digitale transformatie en de maatwerk oplossingen die hierbij komen kijken. Met een team van experts helpt Carthago ICT organisaties om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te innoveren in de digitale wereld.

“Dit festival is een viering van innovatie en een erkenning van het belang van digitale transformatie in het bedrijfsleven”, zegt Rijk-Jan, Marketeer bij Carthago ICT. “We willen bedrijven inspireren en begeleiden bij hun reis naar digitale volwassenheid, en hen voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om succesvol te zijn in de digitale economie.”

Logo Carthago ICT

CAPE Groep

CAPE Groep is uw partner voor het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen en ketensamenwerkingen. CAPE Groep voegt waarde toe aan uw bedrijf, door het ontwikkelen van op maat gemaakte software oplossingen en slimme integraties tussen systemen. Met consultants die adviezen en oplossingen zelf ontwikkelen en in de praktijk brengen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het digitaliseren van ketensamenwerkingen voor transport en logistiek, supply chain, agrifood en slimme bouw.

“De digitale revolutie heeft een ongekende impact op bedrijven en industrieën over de hele wereld”, zegt Janique Siepel, Marketeer bij CAPE Groep. “Met het Digital Business Festival willen we organisaties helpen bij het begrijpen en omarmen van digitale technologieën, zodat ze kunnen gedijen in de snel veranderende zakelijke omgeving.”

 Copyright © 2023 Carthago-ICT – Sitemap – PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookies

Digital Business Festival