Kennisdeling in de vorm van webinar

Bij Carthago ICT geloven we dat het delen van kennis essentieel is voor groei en ontwikkeling, zowel intern als extern. Onze getalenteerde collega’s zijn altijd bereid om hun expertise te delen en anderen te inspireren. In dit blogartikel willen we de schijnwerpers richten op Ronald, een gewaardeerde front-end developer bij Carthago, die onlangs een inspirerend webinar heeft gegeven over accessibility en online toegankelijkheid.

Ronald’s inzet om zijn kennis te delen, zowel binnen ons team als met onze klanten, toont het belang dat Carthago hecht aan kennisdeling en continue groei.

Ronald’s Webinar: De Impact van online toegankelijkheid op jouw organisatie

Ronald heeft recentelijk zijn kennis en ervaring op het gebied van accessibility en online toegankelijkheid gedeeld via een boeiend webinar. Hij heeft hiermee niet alleen zijn collega’s bij Carthago geïnspireerd, maar ook onze klanten bewust gemaakt van het belang van toegankelijkheid in de digitale wereld. Tijdens het webinar heeft Ronald verschillende aspecten behandeld, waaronder:

  1. Toegankelijkheidsrichtlijnen: Ronald heeft uitgelegd welke richtlijnen en standaarden moeten worden gevolgd om een inclusieve digitale ervaring te creëren. Hij benadrukte het belang van het ontwerpen en ontwikkelen van software met toegankelijkheid in gedachten.
  2. Impact op gebruikers: Ronald deelde voorbeelden van situaties waarin het ontbreken van toegankelijkheidsmaatregelen mensen uitsluit van digitale diensten en informatie. Hij benadrukte dat toegankelijkheid niet alleen een verplichting is, maar ook een manier om de gebruikerservaring te verbeteren voor alle gebruikers, ongeacht hun vaardigheden of beperkingen.
  3. Praktische tips en technieken: Ronald gaf concrete voorbeelden en tips over hoe ontwikkelaars toegankelijkheid kunnen integreren in hun werk. Hij besprak hulpmiddelen, technieken en best practices die kunnen worden toegepast om barrières te doorbreken en inclusieve digitale ervaringen te creëren.

Carthago’s Inzet voor Kennisdeling en Groei

Het feit dat Ronald zijn kennis heeft gedeeld, zowel intern als extern, weerspiegelt de kernwaarden vavn Carthago. Bij Carthago hebben we namelijk een talent- en expertise programma waarin we het delen van kennis en ervaringen aanmoedigen. We geloven dat deze kennisdeling bijdraagt aan ons collectieve succes en de groei van onze medewerkers. Door collega’s zoals Ronald in staat te stellen hun expertise te delen, kunnen we de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerksoftware in highcode waarborgen.

Samenvatting:

Bij Carthago ICT geloven we dat het delen van kennis essentieel is voor groei en ontwikkeling, zowel intern als extern. Onze getalenteerde collega's zijn altijd bereid om hun expertise te delen en anderen te inspireren.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »