Lancering Digital Business Festival

Veenendaal, 1 juni – Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie. Dit festival, georganiseerd in samenwerking met onze partners Carthago ICT en CAPE Groep, zal plaatsvinden op 26 september in Ede.

Het Digital Business Festival is bedoeld voor de zakelijke B2B-markt en is gericht op het inspireren en informeren van bedrijven die hun organisatie willen digitaliseren en hun concurrentiepositie willen versterken in het tijdperk van technologische vooruitgang. Het festival biedt een platform waarop leiders uit de industrie en experts op het gebied van digitale transformatie hun inzichten, best practices en successen zullen delen.

Tijdens dit baanbrekende evenement zullen deelnemers de kans krijgen om te leren van ervaren professionals en innovatieve bedrijven die de transformatie naar een digitale onderneming succesvol hebben doorstaan. Ze zullen worden ondergedompeld in een dynamische omgeving vol inspirerende keynotes, paneldiscussies, workshops en netwerkmogelijkheden.

Het Digital Business Festival belooft een unieke ervaring te worden, waarbij deelnemers worden uitgedaagd, geïnspireerd en gemotiveerd om hun organisaties naar een hoger niveau te tillen. We verwachten een diverse mix van deelnemers, waaronder C-level executives, ondernemers, managers en andere professionals die betrokken zijn bij digitale strategieën en transformatieprojecten.

Voor meer informatie over het Digital Business Festival en hoe u kunt deelnemen, kunt u terecht op http://digitalbusiness-festival.nl. Hier vindt u updates over sprekers, programma en registratie.

Digital Business Festival

Samenvatting:

Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »