Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT

Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals. In deze blog willen we je graag laten zien welke voordelen een dag meelopen met een Carthager kan bieden voor jouw stage, afstudeerstage of toekomstige carrière. Dus, pak je notitieboekje en lees verder!

  1. Leer de nieuwste technologieën kennen: Carthago ICT is een vooruitstrevend softwarebedrijf dat zich bezighoudt met cutting-edge technologieën. Door een dag mee te lopen met een Carthager, krijg je de kans om te werken met de nieuwste tools en frameworks die in de branche worden gebruikt. Dit geeft je een voorsprong op je studiegenoten en helpt je relevante vaardigheden te ontwikkelen die aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt.

  2. Ervaar een inspirerende werkomgeving: Bij Carthago ICT geloven we in een cultuur van samenwerking, innovatie en continue groei. Tijdens je meeloopdag zul je worden ondergedompeld in deze inspirerende werkomgeving, waar je kunt leren van professionals met jarenlange ervaring. Je zult zien hoe teams samenwerken aan uitdagende projecten en hoe creativiteit en initiatief worden aangemoedigd. Dit zal je helpen om een beter begrip te krijgen van de bedrijfscultuur en te beoordelen of Carthago ICT de juiste plek is voor jouw stage of afstuderen.

  3. Ontwikkel waardevolle professionele netwerken: Een dag meelopen met een Carthager biedt je de gelegenheid om waardevolle professionele connecties op te bouwen. Je kunt in contact komen met zowel ervaren ontwikkelaars als andere studenten die geïnteresseerd zijn in de IT-industrie. Deze netwerkmogelijkheden kunnen van onschatbare waarde zijn voor je toekomstige carrière, omdat ze je toegang geven tot nieuwe kansen, mentorship en mogelijk zelfs toekomstige werkgevers.

  4. Krijg inzicht in het werkleven na je studie: Een dag meelopen met een Carthager stelt je in staat om een realistisch beeld te krijgen van het werkleven na je studie. Je zult zien hoe projecten worden georganiseerd, welke verantwoordelijkheden erbij komen kijken en hoe een typische werkdag eruitziet. Dit inzicht kan je helpen bij het maken van weloverwogen carrièrekeuzes en het plannen van je verdere opleiding en ontwikkeling.

  5. Ontdek je passie en interesses: Binnen de IT zijn er talloze specialisaties en carrièremogelijkheden. Door een dag mee te lopen met verschillende Carthagers, kun je verschillende aspecten van de IT-wereld verkennen en ontdekken welke gebieden jou het meest aanspreken. Of je nu gepassioneerd bent door softwareontwikkeling, architectuur, cybersecurity of user experience, bij Carthago ICT kun je een glimp opvangen van diverse functies en expertisegebieden.

In de praktijk: 

Lucas is eerste jaars student HBO-ICT op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) Voor zijn HBO-ICT opleiding heeft hij een ochtend meegelopen met onze collega Martijn Roosenboom. Martijn heeft hem meegenomen in zijn werkzaamheden als Ethical Hacker en heeft in een interview diverse vragen van Lucas beantwoord over zijn functie!

en dag meelopen met een Carthager biedt je de unieke kans om waardevolle praktijkervaring op te doen, professionele netwerken op te bouwen en je carrièremogelijkheden in de IT-industrie te verkennen. Bij Carthago ICT geloven we in het investeren in jong talent en willen we jou de tools en kennis bieden om je toekomstige carrière succesvol te starten. 

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en kom een dag meelopen met een Carthager. 

Samenvatting:

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week

Fietsen is diep verweven in het DNA van Carthago, zo pakken diverse collega’s met enige regelmaat de fiets naar het kantoor, of de racefiets / mountainbike in hun vrije tijd.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom: Frank Reijns

Mijn naam is Frank Reijns, wonend in Enschede. Ik begin als Medior Consultant bij Carthago en heb een achtergrond vanuit de IT-audit en consultancy in

Verder lezen »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »